Κοινή έξοδος για πρίγκιπα Χάρι και τη νέα του αγαπημένη Μέγκαν

Κοινή έξοδος για πρίγκιπα Χάρι και τη νέα του αγαπημένη Μέγκαν
Britain's Prince Harry poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Dunkirk', in London, Thursday, Jul. 13, 2017. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Vianney Le Caer/Invision/AP

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος παρακολούθησε αγώνα τένις συνοδευόμενος από την ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, σε μια δημόσια εμφάνιση που επισημοποίησε τη σχέση τους

Πιστοί υπήκοοι ενός βασιλείου (ευτυχώς) far far away, μπορείτε να συνεχίσετε την καθημερινότητά σας ήσυχοι. Ναι, ο πρίγκιπας Χάρι είναι ερωτευμένος και ναι, ο γαλαζοαίματος αδερφός του διαδόχου του βρετανικού θρόνου δεν διστάζει να κάνει επίσημη εμφάνιση με την “επίσημη αγαπημένη” του. Η 36χρονη ηθοποιός Μέγκαν Μαρκ εθεάθη λοιπόν στο πλάι του πρίγκιπα σε αγώνες τένις στα Invictus Games, στο Τορόντο του Καναδά τη Δευτέρα.

Βλέπετε, μπορεί η σχέση τους να μην ήταν μυστική, ωστόσο δεν είχαν πραγματοποιήσει καμιά κοινή εμφάνιση, ενώ στην τελετή έναρξης του αθλητικού γεγονότος, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και οι εφημερίδες σχολίασαν μετά μανίας το γεγονός πως οι δυο τους κάθισαν χωριστά. Το διάσημο ζευγάρι επέλεξε επίτηδες να καθίσει σε διαφορετικές θέσεις, προκειμένου να μην επισκιάσει το σημαντικό μήνυμα πίσω από τους αγώνε που ίδρυσε ο Χάρυ το 2014, θέλοντας να βοηθήσει τους πληγωμένους και ασθενείς στρατιωτικούς.

Δείτε το βίντεο από την κοινή τους εμφάνιση:

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο κατάγεται από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην σειρά φαντασίας Fringe, καθώς και για το νομικό δράμα “Suits”. Το 2004 γνώρισε τον ηθοποιό Τρέβος Ένγκλεσον, με τον οποίο και παντρεύτηκε το 2011. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τον Αύγουστο του 2013. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, η ηθοποιός δήλωσε για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι: “Είμαστε δύο άνθρωποι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε κρυφά για έξι μήνες πριν γίνει γνωστό στα ΜΜΕ”.

 

Οι αγώνες Invictus αποτελούν ένα θεσμό που εμπνεύστηκε ο ίδιος ο Χάρι και αφορά σε αθλητικό γεγονός παλαίμαχων του στρατού που έχουν τραυματιστεί ή αρρωστήσει και ως εκ τούτου έχουν αποστρατευτεί και περιλαμβάνει αγωνίσματα όπως μπάσκετ, βόλεϊ κτλ.

Aaron Chown/Pool Photo via AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα