Κορονοϊός: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων από την Kylie Jenner

Κορονοϊός: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων από την Kylie Jenner
Kylie Jenner AP

Η Kylie Jenner προσέφερε 1 εκατομμύριο δολάρια στα νοσοκομεία του Los Angeles, προκειμένου να αγοραστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός για την περίθαλψη ασθενών και προσωπικού.

Δωρεά – μαμούθ από την Kylie Jenner στα νοσοκομεία του Los Angeles. Η δισεκατομμυριούχος ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της εταιρείας καλλυντικών Kylie Cosmetics, προσέφερε το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων στα νοσοκομεία τους Λος Άντζελες, προκειμένου να αγοραστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός για την περίθαλψη ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, αλλά και το προσωπικό.

Σύμφωνα με το metro.co.uk, την ανακοίνωση έκανε γνωστή η γιατρός της Kylie, Thaïs Aliabadi, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. “Είμαι άφωνη, τα μάτια μου είναι γεμάτα δάκρυα χαράς και η καρδιά μου ξεχειλίζει ευγνωμοσύνη. Έκανα μια ευχή στο σύμπαν να μαζευτούν οι απαραίτητες προστατευτικές μάσκες για το γενναίο μας προσωπικό και σήμερα η ευχή μου πραγματοποιήθηκε. Μια από τις ασθενείς μου, ένας ζωντανός άγγελος, μόλις έκανε δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων”.

“Σε ευχαριστώ Kylie Jenner. Είσαι η ηρωίδα μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version