Κρατερός Κατσούλης για διαζύγιο με Καραβάτου: “Δεν ήταν ατυχής η κατάληξη”

Κρατερός Κατσούλης για διαζύγιο με Καραβάτου: “Δεν ήταν ατυχής η κατάληξη”
Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου papadakispress

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου και ξεκαθαρίζει πως δεν έγινε λόγω της εκπομπής που παρουσίαζαν στο Star.

Σαν βόμβα έσκασε τον Αύγουστο η είδηση πως ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και να πάρουν διαζύγιο, έπειτα από 10 χρόνια σχέσης.

Το πρωί της Παρασκευής ο Κρατερός Κατσούλης άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του και μίλησε για την πρώην σύζυγό του και το διαζύγιό τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έγινε λόγω της κοινής τηλεοπτικής παρουσίας τους στο Star αλλά και πως δεν πρόκειται για μια ατυχή κατάληξη.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι είχε γίνει με άλλα ζευγάρια, αλλά με εμάς δεν είχε καμία σχέση η δουλειά μας. Αυτά ήταν δικά μας πράγματα και θέματα και δεν θεωρώ ότι ήταν και ατυχής η κατάληξη. Θεωρώ ότι με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας προς τον άλλο και κυρίως στα παιδιά μας και την οικογένειά μας, αποφασίσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό είναι υπέροχο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα