Kylie Jenner: Γιορτάζει τα γενέθλιά της – Βεγγαλικά, λαμπερές παρουσίες και σπάνιες φωτογραφίες

Kylie Jenner: Γιορτάζει τα γενέθλιά της – Βεγγαλικά, λαμπερές παρουσίες και σπάνιες φωτογραφίες
H Kylie Jenner Instagram

Καθώς η Kylie Jenner έκλεισε τα 25 της χρόνια, τα μέλη της οικογένειάς της, της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με πολλά throwbacks και αστεία στιγμιότυπα.

Η διάσημη influencer Kylie Jenner γιόρτασε τα γενέθλιά της μέσα σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι της.

Η 25χρονη καλλονή ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικά στιγμιότυπα, στα οποία η ίδια φαίνεται να φοράει ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, που αναδεικνύει το σώμα της, ενώ πυροτεχνήματα καλύπτουν τον ουρανό.

Instagram


Φυσικά, δεν έλειψαν οι όμορφες ευχές από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς των Kardashians, που δεν δίστασαν να αναρτήσουν και μερικές αστείες και γλυκές εικόνες της Kylie ως παιδί.

Η μητέρα της, Kris Jenner δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της κόρης της από μικρή ηλικία, ενώ, επαίνεσε την Kylie για τα πολλά της επιτεύγματα και την “απίστευτη δύναμή” της.

Η Kendall Jenner, γύρισε και αυτή πίσω στον χρόνο και μοιράστηκε ένα γλυκό στιγμιότυπο με την μικρότερη αδερφή της μέσω Instagram Story.

Instagram

Η Khloe Kardashian ανήρτησε μερικές αστείες εικόνες, αλλά και βίντεο μαζί με την μικρή αδερφή της γράφοντας “Στο κορίτσι που είναι γεμάτο μαγεία και αγάπη, χρόνια πολλά”.

Η Kim Kardashian ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αδερφή της μέσα από ένα ποστ με κοινές φωτογραφίες τους. “Κάθε χρόνο με εκπλήσσεις με το πόσο σοφή αλλά και προστατευτική είσαι απέναντι στους αγαπημένους σου”, έγραψε μεταξύ άλλων στην λεζάντα.

Η Kourtney Kardashian μοιράστηκε και αυτή με την σειρά της μια εικόνα από το παρελθόν στην οποία φαίνεται να παίζει με την μικρή της αδερφή.

Instragram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα