Η Lady Gaga χώρισε από τον μνηστήρα της Christian Carino

Η Lady Gaga χώρισε από τον μνηστήρα της Christian Carino
Η Lady Gaga και ο Christian Carino βγάζουν σέλφι AP

Έγιναν ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2017 - "Απλώς δεν προχώρησε. Οι σχέσεις μερικές φορές τελειώνουν", δήλωσε πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Η ποπ σταρ και υποψήφια στα ‘Οσκαρ Lady Gaga χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Christian Carino, με τη σχέση της αυτή να είναι η δεύτερη που διαλύεται τα τρία τελευταία χρόνια.

Εκπρόσωπος της Gaga επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα ότι η τραγουδίστρια του “Shallow” και ο Christian Carino, που είναι επίσης ατζέντης της, διέλυσαν τον αρραβώνα τους, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

“Απλώς δεν προχώρησε. Οι σχέσεις μερικές φορές τελειώνουν”, δήλωσε στο περιοδικό People πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Η είδηση για τη λύση του αρραβώνα έγινε γνωστή πριν από τη μεγάλη βραδιά των ‘Οσκαρ . Η Gaga είναι υποψήφια για το ‘Οσκαρ α΄γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “A Star is Born”.

Η 32χρονη Αμερικανίδα θα τραγουδήσει το “Shallow” από την ταινία “Ενα αστέρι γεννιέται”, το οποίο θεωρείται φαβορί για το ‘Οσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, στην τηλεοπτική μετάδοση των κινηματογραφικών βραβείων.

Η Gaga ανακοίνωσε τον Οκτώβριο τον αρραβώνα της με τον Carino. ‘Εγιναν ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2017, λίγους μήνες μετά τη λήξη του δεσμού της τραγουδίστριας και ηθοποιού με τον Τέιλορ Κίνεϊ, πρωταγωνιστή της σειράς “Chicago Fire”, που διήρκησε πέντε χρόνια.

Η Gaga και ο Carino είχαν δώσει την εντύπωση ότι ήταν μαζί όταν παρέστησαν στις τελετές απονομής των Χρυσών Σφαιρών και των Βραβείων του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών (SAG) στο Λος ‘Αντζελες τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι δεν φορούσε το μεγάλο μονόπετρο δακτυλίδι του αρραβώνα της όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε στη βραδιά των μουσικών βραβείων Γκράμι στις 10 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version