Λάουρα Νάργες: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον πατέρα της

Λάουρα Νάργες: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον πατέρα της
Η Λάουρα Νάργες Instagram / @lauranarjes

Η Λάουρας Νάργιες έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2013. Τι έγραψε και με ποια αφορμή.

Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της Λάουρας Νάργες το 2013, αποτέλεσε μια τις δυσκολότερες περιόδους που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η παρουσιάστρια, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Η ίδια αρκετά συχνά αναρτά φωτογραφίες του πατέρα της στα social media και αυτή τη φορά, με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε ο μπαμπάς της, η Λάουρα Νάργες προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας πως ακόμη και σήμερα αισθάνεται ότι “ο προστάτης της” της δίνει δύναμη και ασφάλεια.

“Λείπει τόσο μα τόσο πολύ… δεν υπάρχει στιγμή που δεν είναι στο μυαλό μου… «Μιλάμε» πολλές φορές, όμως μου στέλνει σημάδια, με προστατεύει, με καθοδηγεί. Μαζί με την πόντια γιαγιάκα μου. Μου δίνει τόση δύναμη και ασφάλεια. Πόσο τυχερή είναι που τον είχα και εξακολουθώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τον έχω, πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να τον «βλέπω» δίπλα μου ανά πάσα ώρα και στιγμή! Χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μου που θα είχε σήμερα τα γενέθλιά του”, έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω ανάρτηση:

INSTAGRAM / @LAURANARJES

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version