Λιάγκας – Σκορδά: Η γνωριμία στο πλατό και ο πρώτος καβγάς ‘με το καλημέρα’

default image

Ο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά γνωρίστηκαν για τις ανάγκες ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR. Η αυτοαναιρούμενη προφητεία του παρουσιαστή που δήλωνε τότε "δεν θα μπορούσαμε να ταιριάξουμε ποτέ με τη Φαίη"

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκαν για πρώτη φορά για χάρη του αγαπημένου τους μέσου. Της τηλεόρασης! Με αφορμή την είδηση του διαζυγίου τους, ανατρέξαμε στην εκπομπή εκείνη που αποτέλεσε αφορμή για τη γνωριμία και το γάμο τους, πίσω στο 2007. Ο τότε παρουσιαστής των ειδήσεων του STAR, ήταν το 2007 καλεσμένος στην εκπομπή GALA του ίδιου σταθμού, στην οποία μαζί του θα εμφανιζόταν και η Φαίη Σκορδά. Μπορούσε κανείς να “κόψει την ένταση με το μαχαίρι”, καθώς όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, Σκορδά και Λιάγκας είχαν διαφωνήσει έντονα στα παρασκήνια.

Αν ήσουν γυναίκα μου θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη

Είχε προγραμματιστεί ένα βίντεο, για τις ανάγκες του οποίου οι δύο παρουσιαστές βρέθηκαν στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Όπως αποκάλυπτε κάποια χρόνια αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας, τσακώθηκε με την μετέπειτα σύζυγό του. Μάλιστα είχε αναφέρει πως αιτία του καβγά ήταν μια φράση του προς τη Φαίη Σκορδά: “Αν ήσουν γυναίκα μου θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη” της είχε πει και αυτό αποτέλεσε όπως φαίνεται το “σπίρτο” για την έντονη διαφωνία τους.

Σφαχτήκαμε στον αέρα. Ο κόσμος νόμιζε πως είναι στημένο, αλλά δεν ήταν

“Σφαχτήκαμε στον αέρα. Ο κόσμος νόμιζε πως είναι στημένο, αλλά δεν ήταν” ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, που εξήγησε ωστόσο πως πέρασαν έξι μήνες για να είναι μαζί με τη Φαίη Σκορδά: “Από την εκπομπή πήρε μισό χρόνο για να είμαστε μαζί. Όλο κάτι γινόταν και χάλαγε το πράγμα. Από την εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη που ήταν Ιούνιο, βγαίναμε εκεί κατά το Σεπτέμβρη” και πρόσθεσε: “Έβγαινα και έλεγα, σήμερα θα δώσω το πρώτο φιλί. Τζίφος. Έξι μήνες μου πήρε το πρώτο φιλί”.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ο Γιώργος Λιάγκας ακούγεται να δηλώνει σε εκείνη την πρώτη κοινή τους εμφάνιση πως “δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ταιριάξουμε με τη Φαίη”. Δείτε το στιγμιότυπο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα