Lindsay Lohan: Προσπάθησε να απαγάγει δύο προσφυγόπουλα κάνοντας Instagram Live

Lindsay Lohan: Προσπάθησε να απαγάγει δύο προσφυγόπουλα κάνοντας Instagram Live

Η Lindsay Lohan προσπάθησε να αρπάξει δύο μικρά προσφυγόπουλα από την οικογένειά τους κάνοντας ζωντανή μετάδοση μέσω Instagram. Δείτε το απίστευτο περιστατικό που προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα.

Η διάσημη ηθοποιός-περσόνα και επιχειρηματίας Lindsay Lohan προσπάθησε να αποσπάσει ένα μικρό προσφυγόπουλο από την οικογένειά του, κάνοντας live μετάδοση στο Instagram.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Παρίσι όπου βρίσκεται η ηθοποιός όντας καλεσμένη στην εβδομάδα μόδας που διεξάγεται εκεί. Το βίντεο “κατέβηκε” από τον λογαριασμό της μετά τις πολλαπλές αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο κάποιοι είχαν προλάβει να το αποθηκεύσουν και να το αναρτήσουν στους δικούς τους λογαριασμούς.

Στα πλάνα η ηθοποιός δηλώνει πως θέλει να συναντήσει μια οικογένεια από τη Συρία για την οποία ανησυχεί. Ρωτάει την οικογένεια αν χρειάζονται κάτι για να τους βοηθήσει. Στη συνέχεια μιλάει στο ένα αγοράκι και του ζητά να φύγει μαζί της. Το καλεί στο ξενοδοχείο της για να μείνει εκεί και να δουν ταινίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια σε πρώτη φάση δεν αντιδρά, ωστόσο όταν η Lohan γίνεται πιο πιεστική και ζητά το ένα παιδί, η μητέρα αρνείται και προσπαθεί να προστατέψει τα δύο προσφυγόπουλα. Η ηθοποιός κατηγορεί τους γονείς για τράφικινγκ με θύματα τα ίδια τους τα παιδιά, προσπαθεί να αποσπάσει το ένα και η μητέρα της επιτίθεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα