Lucy Lawless: Πώς είναι σήμερα η θρυλική “Ζήνα, Πριγκίπισσα του Πολέμου”

Lucy Lawless: Πώς είναι σήμερα η θρυλική “Ζήνα, Πριγκίπισσα του Πολέμου”
"Ζήνα, Πριγκίπισσα του Πολέμου" instagram @lucylawless_love

Παρά τα χρόνια που πέρασαν, η "Πριγκίπισσα Ζήνα" είναι το ίδιο γοητευτική και όμορφη μέχρι και σήμερα. Δείτε τις φωτογραφίες.

Η Λούσυ Λόουλες (Lucy Lawless) είναι Νεοζηλανδή ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία έχει μείνει στην ιστορία ως η τηλεοπτική “Ζήνα” στο “Xena: Warrior Princess”, το οποίο προβλήθηκε από το 1995 έως το 2001.

Μία πρώην αδίστακτη δολοφόνος από την πόλη της Αμφίπολης και νυν υπερασπίστρια του καλού ταξιδεύει στον αρχαίο κόσμο, προσπαθώντας να διορθώσει το κακό που έπραξε στο παρελθόν και να βρει την λύτρωση.

Μαζί της, η Γαβριέλλα, η Μαχητική Βάρδος της Ποτιδαίας (Ρενέ Ο’ Κόνορ), γνωστή στη χώρα μας και ως “Γεια σου καλημέρα, γεια σου καληνύχτα, γεια σου καλη-noches“.

Η υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς εκτυλίσσεται κυρίως στην αρχαία Ελλάδα και στην Ιταλία, προσαρμόζοντας την ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία στις ανάγκες της, καθώς επίσης και τις μυθολογίες άλλων αρχαίων πολιτισμών, όπως της Κίνας και των Ινδιών. Η τηλεοπτική σειρά έτυχε διεθνούς απήχησης και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ζήνας εξελίχθηκε σε σύμβολο για την παγκόσμια λεσβιακή κοινότητα.

Η Λόουλες γεννήθηκε το 1968 στο Ώκλαντ. Η ιδια έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις ότι υπέφερε από βουλιμία ως παιδί και ότι κατάφερε να αντιμετωπίσει την ασθένεια.

Ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας για δυόμιση σεζόν στο “Funny Business” στη Νέα Ζηλανδία και το 1991 ξεκίνησε τις σπουδές της στη δραματική σχολή “William Davis Centre for Actors Study” στο Βανκούβερ.

Το 1994 έπαιξε τη Λυσία στο κινηματογραφικής διάρκειας πιλοτικό επεισόδιο του Ηρακλή. Στη διάρκεια της προβολής της κανονικής σειράς κλήθηκε να παίξει τη Ζήνα. Για το σκοπό αυτό έγινε μελαχρινή, ώστε να είναι ευκρινής η διαφορά του ρόλου από τον προηγούμενο που είχε στο πιλοτικό επεισόδιο.

Ο ρόλος αυτός θεωρήθηκε αρκετά δημοφιλής, ώστε να δημιουργηθεί η σειρά Ζήνα, στην οποία πρωταγωνιστούσε και με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Στις 28 Μαρτίου 1998 η Λόουλες παντρεύτηκε τον παραγωγό της τηλεοπτικής σειράς Ζήνα, Ρόμπερτ Τζ. “Ρομπ” Τάπερ και μαζί απέκτησαν δυο γιους.

Σήμερα η “Ζήνα” έχει επικεντρώσει την προσοχή της στη φιλανθρωπία και τον ακτιβισμό και έχει απομακρυνθεί αρκετά από την υποκριτική. Παρά τα χρόνια που πέρασαν, η ίδια είναι το ίδιο γοητευτική και όμορφη, καθώς, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, ο χρόνος της “φέρθηκε” με αγάπη.

Lucy Lawless: Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα η “Ζήνα”

Lucy Lawless instagram @reallucylawless
Lucy Lawless instagram @reallucylawless

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version