“Λύγισε” η Μπέσυ Μάλφα: “Είμαι πολύ ταραγμένη, δεν μπορώ να αναπνεύσω”

“Λύγισε” η Μπέσυ Μάλφα: “Είμαι πολύ ταραγμένη, δεν μπορώ να αναπνεύσω”
Η Μπέσυ Μάλφα στο "Πρωινό" Glomex

Η Μπέσυ Μάλφα αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου. "Φταίει μόνο ο βιαστής", δήλωσε κατηγορηματικά.

Βούρκωσε η Μπέσυ Μάλφα μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” το πρωί της Τετάρτης (24/02) για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάματος, καθώς και την υπόθεση Λιγνάδη.

Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι’ αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα, από την αρχή. Εκείνο, όμως, που με παραλύει, είναι η παιδοφιλία. Ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη. Με επηρεάζει πάρα πολύ. Ως Έλληνα πολίτη, ως πολίτη αυτού του κόσμου, ως ηθοποιό, ως μητέρα, ως άνθρωπο, όλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέσυ Μάλφα, προσπαθώντας να συγκρατήσει την έκδηλη συγκίνησή της.

Σχετικά με το αν γνώριζε για τις πράξεις κάποιων συναδέλφων της, εις βάρος των οποίων έγιναν καταγγελίες, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: “Υπήρχαν κάποιες φήμες, τις οποίες όμως δεν μπορούσες να τις πιστέψεις, γιατί ακριβώς ήταν φήμες. Έχω ακούσει πολλά για πολλούς, ακόμη και για μένα. Οπότε δύσκολα μπορώ να πιστέψω. Ωστόσο, αυτές οι φήμες με έκαναν πολλές φορές να είμαι πολύ επιφυλακτική με κάποιες συνεργασίες μου”.

Σε ερώτηση για το εάν η ίδια έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση, είπε χαρακτηριστικά: “Η απάντηση είναι: όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να σου το πω, να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν”.

Τέλος, η Μπέσυ Μάλφα αναφέρθηκε σε κάποια σχόλια που έχει διαβάσει τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις καταγγελίες και ήταν κατηγορηματική: “Φταίει μόνο ο βιαστής”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version