Mad Clip: Το οργισμένο μήνυμα του FY – “Αφήνετε να φύγουν και άλλα άτομα σαν εκείνον”

Mad Clip: Το οργισμένο μήνυμα του FY – “Αφήνετε να φύγουν και άλλα άτομα σαν εκείνον”
Mad Clip και FY papadakispress

Με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Mad Clip, ο FY ξεσπά, αναφερόμενος στην ακαταλληλότητα του δρόμου, στον οποίο ο τράπερ έχασε τη ζωή του.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Παρασκευή (02/09) από το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του Mad Clip.

Ο δημοφιλής τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Βουλιαγμένη, ενώ επέστρεφε από έναν γάμο συνεργατών του, όπου διασκέδασε ανυποψίαστος για την… τραγική εξέλιξη της βραδιάς.

Ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών και ενώ είχε να δώσει ακόμα πολλά. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους θαυμαστές του τραγουδιστή, που κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ποστάροντας φράσεις από τα τραγούδια του και εκατοντάδες “RIP” με τη φωτογραφία του.

Με αφορμή τη σημερινή “μαύρη” αυτή επέτειο, οι φίλοι του αφιερώνουν τραγούδια, γίνονται βραβεύσεις αφιερωμένες σε εκείνον, ενώ οι θαυμαστές του αναρτούν τα κομμάτια του στα social media.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip, ο κολλητός του φίλος, FY ξεσπά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενος στην ακαταλληλότητα του δρόμου, στον οποίο ο τράπερ έχασε τη ζωή του.

«Ένας χρόνος από την επέτειο που έφυγε ο μεγαλύτερος μάγκας που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό rap game και εσείς δεν έχετε κάνει κάτι εκεί στη στροφή, στη Βουλιαγμένη που έφυγε. Ούτε μπάρες δεν έχετε βάλει, ούτε τα μπεκ που ποτίζουν τον δρόμο δεν έχετε κλείσει. Αφήνετε να φύγουν και άλλα άτομα σαν τον Mad ακόμα πιο άδικα. Που έχουν φύγει ήδη εκεί πέρα. Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο FY.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα