Madonna: Τρολάρει τους επικριτές της και ποζάρει μετά τον πλαστικό – “Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι”

Madonna: Τρολάρει τους επικριτές της και ποζάρει μετά τον πλαστικό – “Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι”
Madonna Twitter@Madonna

Η Madonna δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα μετά τον σάλο και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το παραμορφωμένο της πρόσωπο και "τελείωσε" τις συζητήσεις όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η εμφάνιση της Madonna στα Grammys 2023 μαγνήτισε τα βλέμματα, όπως αναμενόταν άλλωστε να συμβεί, ανοίγοντας όμως και μία συζήτηση που πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με το παραμορφωμένο πρόσωπό της να γίνεται ο απόλυτος “πρωταγωνιστής”.

Η βασίλισσα της pop δέχθηκε πολλά και αρνητικά σχόλια, επικρίθηκε έντονα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η ίδια δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα. Και το έκανε με τον πιο επικό τρόπο.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία, έγραψε χαρακτηριστικά: “Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει μειωθεί. Lol“.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια τοποθετήθηκε για τα σχόλια που δέχθηκε, καθώς σε ανάρτησή της μετά τη βραδιά των Grammys ανέφερε πως έπεσε θύμα μισογυνισμού και ρατσισμού λόγω ηλικίας.

“Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που τραβήχτηκαν με μια κάμερα με μακρύ φακό από έναν φωτογράφο του Τύπου που θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε.

Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν αυτές να είναι ισχυρές, εργατικές και περιπετειώδεις.

Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce “Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή”. Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. Θα διευρύνω τους ορίζοντές μου, θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου. Υποκλιθείτε σκύλες“.

Η ανάρτηση της Madonna:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα