Magic Johnson σε Τραμπ: Δεν μπορείς να παριστάνεις το δικτάτορα

Magic Johnson σε Τραμπ: Δεν μπορείς να παριστάνεις το δικτάτορα

Ο μπασκετμπολίστας διαφωνεί έντονα με τις πολιτικές του Αμερικανού προέδρου και προτρέπει τον Τραμπ να αλλάξει στάση. "Δεν είμαστε έτσι ως Αμερικανοί" σημειώνει (vid)

Ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ, Magic Johnson, τοποθετήθηκε στο μείζον θέμα των ημερών, το διάταγμα δηλαδή Τραμπ με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα σε πολίτες από επτά μουσουλμανικές χώρες. “Είναι λάθος να υπάρχουν διακρίσεις σε βάρος ανθρώπων. Έχουμε πολλά αδέρφια μουσουλμάνους που κάνουν πολύ καλή δουλειά και είναι Αμερικανοί” σχολίασε στην κάμερα του TMZ ο Johnson.

Ο μπασκετμπολίστας ανέφερε πως οι κινήσεις Τραμπ στρέφονται και ενάντια σε λατινοαμερικάνους, καυτηριάζοντας την απόφαση για το τείχος με το Μεξικό. “Δεν είναι αυτό που είμαστε ως Αμερικάνοι” σχολίασε.

“Πρέπει να μάθει πως δεν μπορεί να παριστάνει το δικτάτορα” είπε με εμφατικό τρόπο ο αθλητής που διαπιστώνει πως οι ΗΠΑ δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν τέτοιο ηγέτη. “Πάντα είχαμε κάποιον που ένωνε τους πολίτες” σημειώνει και προσθέτει “Κάποιος πρέπει να του μιλήσει, γιατί δεν είναι σωστό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα