Μαλέσκου – Γεωργίου: Η κουβέντα περί σχέσης και η άβολη στιγμή στον “αέρα”

Μαλέσκου – Γεωργίου: Η κουβέντα περί σχέσης και η άβολη στιγμή στον “αέρα”
Ο Ανδρέας Γεωργιου στην εκπομπή "Love it" Glomex

Η Ιωάννα Μαλέσκου ρώτησε γεμάτη ενθουσιασμό τον Ανδρέα Γεωργίου για τα προσωπικά του. Αλλά πήρε την απάντηση ότι χώρισε.

Τον χωρισμό του αποκάλυψε, με έναν μάλλον άβολο τρόπο, ο Ανδρέας Γεωργίου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και αφού μίλησε για τα επαγγελματικά του και τη σειρά “8 Λέξεις”, η συζήτηση πήγε στα προσωπικά του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τον ρώτησε με χαμόγελο και ενθουσιασμό πώς είναι αυτό το διάστημα, αναφερόμενη στη σχέση του με τη make – up arist και συνεργάτιδά του Σιμώνη Χριστοδούλου, ωστόσο, εκείνος της αποκάλυψε πως χώρισαν.

“Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Θα πω αυτό και θα το κλείσω. Είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορονοϊός τους επηρέασε. Και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα και πολιτισμένα είμαστε φίλοι. Και το κλείνουμε εδώ”.

“Συγγνώμη. Δεν το ήξερα. Γι’ αυτό κι εγώ δεν θέλω να ρωτάω τον κόσμο για τα προσωπικά του”, απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο από το 15:45 και μετά:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα