Μαντώ: Η αποκάλυψη για τα “χαμένα παπούτσια” της Sertab

Μαντώ: Η αποκάλυψη για τα “χαμένα παπούτσια” της Sertab
Μαντώ - Sertab youtube printscreen

Η Μαντώ αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με την Τουρκάλα νικήτρια της Eurovision 2003, την αξέχαστη Sertab Erener.

Στην εκπομπή “Happy Day μίλησε η Μαντώ το πρωί της Δευτέρας (04/10), όπου αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US, αλλά και στην εμπειρία της Eurovision, όπου συμμετείχε το μακρινό 2003, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες.

Σχετικά με το J2US δήλωσε: “Ο Κώστας Φραγκολιάς βελτιώνεται, βδομάδα με τη βδομάδα θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά γιατί δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι σούπερ επαγγελματίας, τον βοηθάω κι εγώ με τις γνώσεις μου και νομίζω πως κάθε εβδομάδα θα είναι και καλύτερος”.

Όσον αφορά τη Eurovision, η Μαντώ υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού η ίδια ήταν άρρωστη με φαρυγγίτιδα, ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό με την Τουρκάλα νικήτρια του 2003, την αξέχαστη Sertab Erener.

“Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι είχαν χαθεί όλα τα πράγματα της Sertab και ήρθε η καημένη στο πλατό ξυπόλυτη, δεν είχε ούτε παπούτσια να φορέσει. Της βγήκε τελικά γούρικο αυτό γιατί πήρε και την πρώτη θέση. Επίσης, εγώ στη Λετονία ήμουν εφτά μέρες άρρωστη με φαρυγγίτιδα. Και ως εκ θαύματος άνοιξε η φωνή τη μέρα που ήταν να τραγουδήσω”, είπε η Μαντώ.

Ακολουθούν οι εμφανίσεις των δύο τραγουδιστριών

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα