Μαράια Κάρεϊ: Η αδελφή της κατηγορεί τη μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση

Μαράια Κάρεϊ: Η αδελφή της κατηγορεί τη μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση
Η Μαράια Κάρεϊ Evan Agostini/Invision/AP

Η Άλισον Κάρεϊ κατέθεσε μήνυση στη μητέρα της, κατηγορώντας την για σεξουαλική κακοποίηση και σατανισμό. Ποια είναι η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας.

Μήνυση κατά της μητέρας τους κατέθεσε η Άλισον Κάρεϊ, αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας Μαράια Κάρεϊ, κατηγορώντας την για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν παιδί, αλλά και για σατανισμό.

Σύμφωνα με το Fox News, η Άλισον ισχυρίζεται ότι υπέστη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των 10 ετών από άγνωστους σε εκείνη άντρες, με την προτροπή της μητέρα της, Πατρίτσια Κάρεϊ, η οποία, παράλληλα, την ανάγκαζε να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Στο δικαστικό έγγραφο, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως οι φρικτές εμπειρίες της Άλισον την οδήγησαν στην κατάχρηση ουσιών και στην άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα.

“Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η ενάγων έχει διαγνωστεί με διαταραχή μετατραυματικού στρες, άγχος και σοβαρή κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να κάνει κατάχρηση τόσο νόμιμων όσο και παράνομων ναρκωτικών σε μια προσπάθεια να καταστείλει τις φρικτές αναμνήσεις της”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο.

Η Άλισον Κάρεϊ είναι 57 ετών, 7 χρόνια μεγαλύτερη από τη Μαράια Κάρεϊ, ζει μια εξαθλιωμένη ζωή, έχει χάσει τα μπροστινά της δόντια από τη χρήση ναρκωτικών, είναι φορέας του Aids από το 1990, ενώ η αστυνομία τη συνέλαβε να εκδίδεται έξω από ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Η ίδια διαφήμιζε τον εαυτό της και τις υπηρεσίες της με τραγούδια της αδελφής της στο διαδίκτυο, ενώ το 2015 εμφανίστηκε σε βίντεο να ικετεύει την γνωστή τραγουδίστρια να τη βοηθήσει οικονομικά.

Οι δύο αδελφές δεν έχουν καμία επαφή τα τελευταία χρόνια, ενώ η Μαράια Κάρεϊ δεν προχώρησε σε κανένα σχόλιο επί του θέματος, όπως ούτε και η μητέρα τους, με την οποία η γνωστή τραγουδίστρια διατηρεί σχέσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version