Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: “Είμαι 17 χρόνια καθαρή από ουσίες”

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: “Είμαι 17 χρόνια καθαρή από ουσίες”
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Youtube

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για την προσωπική της εμπειρία από τα ναρκωτικά, περιέγραψε τον αγώνα της και έστειλε το δικό της μήνυμα κατά των ουσιών.

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου εξομολογήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή “Η Καθαρή Ζωή είναι Χαρά” και την Στέφη Βασιλοπούλου για την προσωπική της εμπειρία από τα ναρκωτικά και έστειλε το δικό της μήνυμα κατά των ουσιών, μιλώντας για τον φαύλο κύκλο τους και το πώς άλλαξε η ζωή της όταν βγήκε από αυτόν.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου δήλωσε: “Εγώ το ξεκίνησα γιατί ήμουν πολύ περίεργη. Είχα και μια ελευθερία απ’ το σπίτι. Μπορούσα να βγαίνω από πολύ μικρή ηλικία τα βράδια. Κυκλοφορούσα τα βράδια, οπότε βρέθηκα σε κόσμο που χρησιμοποιούσε ουσίες”.

Ανέφερε, επίσης, πως έκανε στην αρχή τσιγάρα, ενώ στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της η κοκαΐνη, το LSD, τα μανιτάρια, το έκσταση, ενώ δήλωσε:

“Αυτό που είναι σημαντικό είναι να πεις “όχι”. Για να σωθείς πρέπει να κόψεις τι παρέες αυτές, αλλιώς δεν σώζεσαι. Για μένα είναι μια αδιέξοδος τα ναρκωτικά. Ξεκινάμε κάνοντάς τα νομίζοντας ότι ξεφεύγουμε από κάτι, αλλά είναι ένας φαύλος κύκλος. Στην ουσία, δεν τελειώνει αυτό το πράγμα. Όσα χρόνια έκανα ναρκωτικά περνούσα φανταστικά, πέρασα και πολύ άσχημα και νόμιζα ότι κάπου θα πάει όλο αυτό. Δεν πήγε πουθενά. Κάποια στιγμή έφτασε σε αδιέξοδο”.

Τέλος, είπε για τον δικό της αγώνα: “Φέτος κλείνω 17 χρόνια καθαρή! Αυτά τα 17 χρόνια δεν μου ήταν εύκολο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version