Μαρία Κανελλοπούλου: Δεν μπορώ να δω επανάληψη του “Εμείς κι Εμείς” από τότε που “έφυγε” η Νατάσα

Μαρία Κανελλοπούλου: Δεν μπορώ να δω επανάληψη του “Εμείς κι Εμείς” από τότε που “έφυγε” η Νατάσα
Η Μαρία Κανελλοπούλου ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ/papadakispress.gr

Η Μαρία Κανελλοπούλου "λύγισε" μπροστά στην κάμερα όταν μίλησε για την αγαπημένη της Νατάσα Μανίσαλη.

Για την καριέρα της στην υποκριτική, την οικογένειά της και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου στην κάμερα του MEGA και το “Πάμε Δανάη”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση Τζεμ που συμμετέχει αυτό τον καιρό, “ένα γλυκό έργο που περιέχει όλα όσα και η αληθινή μας ζωή”, όπως είπε.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές της συνεργασίες, ξεχώρισε τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” η οποία όμως είχε άδοξο τέλος. Όπως σημείωσε, “η σειρά έκανε τρελά νούμερα, 53% στο πρώτο επεισόδιο” ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον ρόλο της “εξαιρετικό”.

Μιλώντας για την πορεία της καριέρας της, δήλωσε ότι συνάντησε ανθρώπους τους οποίους θα ήθελε να μην έχει συναντήσει, ενώ σημείωσε πως η δουλειά της στην τηλεόραση της απέφερε χρήματα, όχι όμως τόσα όσα σε άλλους ηθοποιούς.

Για τη Νατάσα Μανίσαλη, την αγαπημένη Νατάσα από το “Εμείς κι εμείς” όπου συνεργάστηκαν για χρόνια, είπε ότι για εκείνη αποτέλεσε σχέση ζωής. «Νόμιζα ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάθει κάτι, ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος. Ήταν για μένα ο ορισμός της απώλειας». Αναφέρει πως δεν θα θυσίαζε ποτέ μια σχέση αγάπης για την καριέρα της, ενώ το ότι δεν παντρεύτηκε πιστεύει πως ήταν κάτι το τυχαίο.

Σχετικά με το μέγεθος όσων αποκαλύφθηκαν στο χώρο του θεάματος και το ελληνικό #metoo, δηλώνει πως έπεσε από τα σύννεφα. «Εμάς τις γυναίκες ειδικά πρέπει να μας κάνει πολύ αυστηρές και παρούσες όλο αυτό. Οι πολύ σοβαρές υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτό που έγινε όμως, έβαλε όλα τα πράγματα σε ένα τσουβάλι. Δεν είναι όλα τα αδικήματα ίδια ούτε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι» επισήμανε.

Όπως αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της καριέρας της κατάφερε να διαχειριστεί άσχημες καταστάσεις με αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα