Μαρία Καβογιάννη: Το επάγγελμα που έκανε για επτά χρόνια και σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει

Μαρία Καβογιάννη: Το επάγγελμα που έκανε για επτά χρόνια και σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει
Η Μαρία Καβογιάννη glomex - ert

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε για την απρόσμενη είσοδο της υποκριτικής στη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε στο επάγγελμα που ασκούσε πριν το θέατρο.

Η Τζένη Θεωνά υποδέχτηκε το Σάββατο (22/10) στην εκπομπή της, “Μαμά-δες” στην ΕΡΤ2, την Μαρία Καβογιάννη.

Η σπουδαία ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά, “Maestro”, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στο παρελθόν, ενώ μίλησε και για την θρυλική σειρά, “Ντόλτσε Βίτα”, στην οποία υποδύονταν την «Ασπασία», αποκαλύπτοντας πως εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος.

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε για τη δυσκολία να “κρύψουν” την εγκυμοσύνη της, τονίζοντας πως χρησιμοποιούσαν μαξιλάρια για να “κλέψουν” τα πλάνα.

«Αυτή η εμπειρία ήταν αστεία, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν παρθένα και τα παιδιά που γράφανε δεν θέλανε να δείξουμε ότι αυτή έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Φουσκώνοντας η κοιλιά, κάπως έπρεπε να την κρύβουμε και έτσι σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία κρατούσα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός, το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Το “Ντόλτσε Βίτα” έφερε ένα ξεκίνημα στη ζωή μου. Το ξεκίνημα έγινα μαζί με το θαύμα της γέννας και έτσι αυτά συμβάδισαν σαν η ζωή να μου έλεγε ότι αυτά θα πάνε μαζί», τόνισε η Μαρία Καβογιάννη.

Μαρία Καβογιάννη: «Όταν έπαιζα την Ασπασία στο “Ντόλτσε Βίτα” ήμουν έγκυος»

Στη συνέχεια, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την ενασχόληση με την εκπαίδευση, αλλά και την απρόσμενη είσοδο της υποκριτικής στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καβογιάννη σημείωσε: «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω και εγώ πώς παρασύρθηκα και έγινα. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕ και σπούδασα οικονομικά και μετά έγινα δασκάλα. Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα, κυρίως για την τέχνη. Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα παιδιά του δημοτικού όπου και δούλεψα για επτά χρόνια».

«Και βέβαια ήμουν πάρα πολύ φιλότιμη δασκάλα, γιατί ήθελα να κάνω στα παιδιά ό,τι μπορούσα περισσότερο ανεξαρτήτως από την μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη κυρίως. Αναγκαστικά δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα όπως γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις», συνέχισε η Μαρία Καβογιάννη.

Μαρία Καβογιάννη: «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός – Δούλεψα ως δασκάλα για 7 χρόνια»




Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα