Μαρία Μιχαλοπούλου: Έκανε το πρώτο χειρουργείο για το αιμαγγείωμα στο χέρι της

Μαρία Μιχαλοπούλου: Έκανε το πρώτο χειρουργείο για το αιμαγγείωμα στο χέρι της
Μαρία Μιχαλοπούλου ΑΝΤ1

Η πρώην παίκτρια του GNTM και της "Φάρμας" υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της από τη γέννησή της. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Σε επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της υποβλήθηκε το νεαρό μοντέλο Μαρία Μιχαλοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του GNTM και της “Φάρμας” είχε μιλήσει αρκετές φορές για την πάθηση που έχει από τη γέννησή της, ενώ η ίδια ανακοίνωσε με χαρά πως πραγματοποίησε το πρώτο χειρουργείο και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα.

Η 21χρονη προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες και δηλώνοντας πολύ χαρούμενη, καθώς το χειρουργείο ήταν κάτι που περίμενε πολύ καιρό, αφού πρόκειται να διευκολύνει τη ζωή της.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της:

Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό το πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα. Μην βιαστείτε να μου πείτε καλή ανάρρωση γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση”.

Η ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα