“Μαρία της Γειτονιάς” και “Σοράγια” ποζάρουν αγκαλιά σε ένα στιγμιότυπο που θα μείνει στην ιστορία

“Μαρία της Γειτονιάς” και “Σοράγια” ποζάρουν αγκαλιά σε ένα στιγμιότυπο που θα μείνει στην ιστορία
Η Ταλία και η Ιτατί Καντοράλ Instagram@itatic_oficial

"Φίλες ψυχής" είναι όπως αποδεικνύεται η Thalia και η Itatí Cantoral οι οποίες συναντήθηκαν και πόζαραν αγκαλιασμένες 26 χρόνια μετά το τέλος της θρυλικής σειράς "Μαρία της Γειτονιάς".

Μπορεί η “Μαρία” και η “Σοράγια” να έγραψαν ιστορία ως αιώνιες εχθροί στην τηλενουβέλα-θρύλο των 90’s “Μαρία της Γειτονιάς“, με τους διαλόγους ανάμεσά τους και τους χαρακτηρισμούς να εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να γίνονται viral, ωστόσο όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν.

Οι διάσημες ηθοποιοί Thalia και Itatí Cantoral συναντήθηκαν 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό αγκαλιασμένες αποδεικνύοντας πως παραμένουν δύο καλές φίλες.

Η όμορφη φίλη μου, φίλη της ψυχής. Ευχαριστώ για αυτό το μαγικό απόγευμα”, έγραψε η “Σοράγια”, ενώ με τη σειρά της η Thalia μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η σειρά “Μαρία της Γειτονιάς” έχει μείνει στην ιστορία λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών τηλεθέασης που κατάφερε στις περισσότερες χώρες στις οποίες προβλήθηκε. Έχει προβληθεί συνολικά μέχρι σήμερα σε πάνω από 180 χώρες, έχει μεταγλωττιστεί ή υποτιτλιστεί σχεδόν σε όλες τις γλώσσες και θεωρείται μακράν η πιο επιτυχημένη ισπανόφωνη τηλενουβέλα όλων των εποχών.

Στην Ελλάδα προβλήθηκε πρώτη φορά μεταγλωττισμένη το 1998. Από τότε, έχει προβληθεί πολυάριθμες φορές σε επανάληψη και από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, τόσο από κανάλια εθνικής εμβέλειας όσο και από περιφερειακά, κατορθώνοντας αισθητά υψηλές τηλεθεάσεις για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο ρόλος της Ταλία ως “Μαρία της γειτονιάς” ήταν καθοριστικός για την εξέλιξή της στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό φαινόμενο της δεκαετίας του 1990, ενώ αποτέλεσε και αφορμή για τα ΜΜΕ να της αποδώσουν τιμητικά τον τίτλο της “διαδόχου της Βερόνικα Κάστρο” (ίσως η σπουδαιότερη μορφή των τηλενουβέλων για τις δεκαετίες του 70 και του 80) και της “Βασίλισσας των Τηλενουβέλων”.

Τα τελευταία χρόνια η σειρά παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής, ενώ μάλιστα παρουσιάζει αξιόλογο ενδιαφέρον για τους λάτρεις της δεκαετίας του ’90. Επιπλέον, ο εμβληματικός χαρακτήρας της “Σοράγια Μοντενέγρο” έχει αναβιώσει μέσα από χιλιάδες χιουμοριστικά memes και βιντεάκια-παρωδίες που δημιουργούν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γίνονται “viral” στο Διαδίκτυο.

“Μαρία της Γειτονιάς” & “Σοράγια”: Όλες οι εμβληματικές σκηνές τους

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα