Μαρία Τζινέρη: Κοιμόμουν τρεις μέρες σε παγκάκι

Η Μαρία Τζινέρη σε βραδινή έξοδο το 2017
Η Μαρία Τζινέρη σε βραδινή έξοδο το 2017 NDPPHOTO

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν η μητέρα της και γνωστή τραγουδίστρια την εγκατέλειψε, μίλησε η Μαρία Τζινέρη, τονίζοντας ότι "δεν έχω καταφέρει να συγχωρέσω τη μαμά μου στο 100% αλλά θέλω πολύ".

Για την εγκατάλειψη που βίωσε από την γνωστή τραγουδίστρια μητέρα της Τζούλη Τζινέρη και επί χρόνια σύντροφο του Γιώργου Μάγκα, όταν ήταν μόλις 2 ετών μίλησε η Μαρία Τζινέρη, αποκαλύπτοντας ότι ακόμα δεν την έχει συγχωρέσει.

"Την πρώτη φορά που πήγα στα μπουζούκια, στα 17 μου, ο Πάνος Κιάμος μου έκανε πρόταση συνεργασίας. Τρεις μέρες κοιμόμουν σε παγκάκι. Ήταν λίγο περίεργη τότε η εποχή, είχα και τον πατέρα μου άρρωστο… Ήταν και λίγο δύσκολη βιοποριστικά εκείνη η εποχή για μένα. Θεωρούσα πως έπρεπε όλα τα χρήματα να πηγαίνουν εκεί. Θεωρώ πως άξιζε που με άφησε η μαμά μου όταν ήμουν δύο χρονών γιατί ακολούθησε το όνειρό της. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα πέρασα μετά τη φυγή της μαμάς μου. Δεν έχω καταφέρει να συγχωρέσω τη μαμά μου στο 100%, αλλά θέλω πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζινέρη στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα".

H Μαρία Τζινέρη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Rising Star, αλλά και το Deal:

SHARE:

24Media Network