Μαριάννα Τουμασάτου: Ο λόγος που αρνήθηκε τον ρόλο της “κακιάς”

Μαριάννα Τουμασάτου: Ο λόγος που αρνήθηκε τον ρόλο της “κακιάς”
Η Μαριάννα Τουμασάτου papadakispress

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για την επιστροφή στην κωμωδία, αλλά και για την πολύπλευρη καριέρα της. Γιατί αρνήθηκε στο παρελθόν να παίξει τον ρόλο της "κακιάς".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (03/10) τη Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, τονίζοντας πως αυτό το διάστημα νιώθει πλήρης και χαρούμενη.

Ποια είναι η άποψή της για τα χρήματα και κατά πόσο ταυτίζεται με τον ρόλο της πλούσιας, στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος»;

«Μου είχε λείψει πολύ η κωμωδία, ήθελα πάρα πολύ να κάνω. Τα κείμενα είναι εκπληκτικά και τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά», είπε για τη συμμετοχή της στη σειρά “Ποιος Παπαδόπουλος”.

Ενώ για τους λόγους που την έκαναν να αρνηθεί στο παρελθόν να υποδυθεί τον ρόλο της “κακιάς”, η ίδια υποστήριξε:

«Έχω απορρίψει ρόλους της “κακιάς”. Και ο ρόλος μου στη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”, ήταν κακός, αλλά τον αγάπησα. Θέλω οι ρόλοι ακόμα και στην κακία τους να έχουν αξιοπρέπεια. Εγώ τους αγαπάω πολύ τους ρόλους μου, την Κάτια την αγάπησα πάρα πολύ. Αλλά θέλω να έχει λόγο για το καθετί που κάνει, όπως και στη ζωή θέλω τα πράγματα να γίνονται για κάποιον λόγο. Θέλω να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα, ας είναι και λάθος, αρκεί να υπάρχει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version