Μαρίνα Τσιντικίδου: “Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου”

Μαρίνα Τσιντικίδου: “Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου”
Η Μαρίνα Τσιντικίδου papadakis press / Προκόπης Οικονομόπουλος

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε για ένα άγνωστο περιστατικό με ένα άλλο μοντέλο που είχε συνεργαστεί, στο οποίο έριξε φαγουρόσκονη, επειδή την εκνεύριζε.

Για τις σχέσεις του παρελθόντος, την χρυσή εποχή του μόντελινγκ, την κακή διαχείριση των χρημάτων της στα ’90s αλλά και για τα σχολικά της χρόνια έκανε λόγο το γνωστό μοντέλο, Μαρίνα Τσιντικίδου.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Τσιντικίδου μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν δεν διαχειρίστηκε σωστά τα χρήματά της, δηλώντας πως ήταν ένα μάθημα για την ίδια.

«Δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρημάτων από τις χρυσές εποχές του modelling, ευχαριστιόμουν αυτό που συνέβαινε, δεν μπορούσα να σεβαστώ τα χρήματα. Ίσως να ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω. Δε μου έχει λείψει καθόλου να βάφομαι και να είμαι περιποιημένη, ψάχνουν να σου βρουν ατέλειες. Έχω ακούσει πολλά για την εμφάνισή μου και τους λέω “hello, είμαι εδώ, σας ακούω”. Στα ‘90s ήταν ανεξέλεγκτο το τι έγραφαν, τέρατα και δράκους, μου χρέωσαν σχέση με άνθρωπο που δεν είχα καν συναντηθεί», είπε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Στη συνέχεια η Μαρίνα Τσιντικίδου, αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, στον αρραβώνα της αλλά και στα σχολικά της χρόνια.

«Είχα έναν αρραβώνα, αλλά με είχε αγχώσει αυτή η δέσμευση. Αλλά δεν ήμουν κατά των σχέσεων. Και αγάπησα πολύ και με αγάπησαν πολύ. Μικρή δεν ήμουν το ωραίο κορίτσι του σχολείου, ήμουν πολύ αδύνατη, άργησα να γίνω γυναίκα, γύρω στα 17 κατάλαβα ότι με κοιτάνε αλλιώς. Μέχρι τα 17 δεν φορούσα ποτέ φούστα γιατί με κορόιδευαν για τα αδύνατα ποδιά, φορούσα τζιν κάτω από τη φόρμα για να τα γεμίζω», συνέχισε.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκάλυψε ακόμη ένα άγνωστο περιστατικό, με ένα μοντέλο που δεν συμπαθούσε. «Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου, γιατί κάποια με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ, ήταν θρασύτατη, της άξιζε. Δεν έπιασε όμως, δεν έγινε τίποτα».

Σχολιάζοντας το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητηθεί όταν εργαζόταν ως μοντέλο, η Μαρίνα Τσιντικίδου είπε ότι: «Το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί σε φωτογράφηση είναι να κάνουμε μαγιό σε θάλασσα Δεκέμβρη και σε καύσωνα χειμωνιάτικα ρούχα, που λιποθύμησα προς το τέλος της ημέρας»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα