Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: “Δεν αισθάνθηκα ποτέ παγιδευμένη”

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: “Δεν αισθάνθηκα ποτέ παγιδευμένη”
Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ glomex

Η Άννα Ροδίτη των "Παγιδευμένων" μιλά για τη συμμετοχή της στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και επιβεβαιώνει με χαμόγελο τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ήταν καλεσμένη στο “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου (06/05) και η ηθοποιός της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι“, άνοιξε τα χαρτιά της και μεταξύ άλλων απάντησε στο εάν η ίδια αισθάνθηκε ποτέ “παγιδευμένη”.

Η… Άννα Ροδίτη των “Παγιδευμένων”, μετά την ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, απάντησε πως “παρά τις αρκετές προκλήσεις και δυσκολίες αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό και να παγιδεύομαι σε κάτι. Από τη στιγμή που συνειδητοποιήσω ότι κάπου έχω αρχίσει και κολλάω, τότε κάτι κάνω αμέσως για να φύγω”, ενώ αναφερόμενη στη σειρά, τόνισε πως είναι μια ομαδική δουλειά.

Καταφέροντας να πάρει τον ρόλο της Άννας ανάμεσα σε 120 υποψήφιες, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, μιλώντας για τη συμμετοχή της στη σειρά, περιέγραψε πώς πληροφορήθηκε ότι πήρε τελικά τον συγκεκριμένο ρόλο και θυμήθηκε όλες τις “τσίζι” στιγμές που έζησε.

Μεταξύ άλλων, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη και παρά το γεγονός ότι δεν ερωτήθηκε σχετικά, το χαμόγελό της επιβεβαίωσε το τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού, η σειρά “Παγιδευμένοι” πήρε το πράσινο φως να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα