Master Chef: Το πιάτο που “έκαψε” τους κριτές και η “δολιοφθορά” – Τέσσερις παίκτες στον τάκο

Master Chef: Το πιάτο που “έκαψε” τους κριτές και η “δολιοφθορά” – Τέσσερις παίκτες στον τάκο

Η αποψινή δοκιμασία αποχώρησης θα οδηγήσει στην τελική 10άδα. Ποιος παίκτης "κατήγγειλε" δύο εκ των κριτών για δολιοφθορά ενάντια στον σεφ - μέντορά του.

Μεγάλες ανατροπές επιφύλασσε για ακόμα μια φορά η διαδικασία αποχώρησης στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef 3. Κι αυτό γιατί αντί να είναι τρεις οι υποψήφιοι που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, τελικά έγιναν τέσσερις.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Χαράλαμπο, την Ιωάννα, τη Σπυριδούλα και την Ασημίνα, παίκτες που εκπροσωπούν και τους τρεις μέντορες και οι οποίοι άκουσαν από τον Σωτήρη Κοντιζά ότι μετά από λίγες ώρες θα ξαναμπούν στην κουζίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποψινή δοκιμασία αποχώρησης θα οδηγήσει στην τελική 10άδα.

Νωρίτερα οι κριτές επέλεξαν τα τρία καλύτερα πιάτα που έφτιαξαν οι διαγωνιζόμενοι στο MasterChef με υλικά από το mystery box.

Το πιάτο της Ιωάννας είχε άφθονο τσίλι με αποτέλεσμα να “κάψει” τους κριτές: Ο Πάνος Ιωαννίδης, που δεν προτιμά τις πολύ καυτερές γεύσεις, έδειξε να χάνει την ανάσα του, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς, που του αρέσουν τα καυτερά, είχε μόνο να πει πως του έλειπε το αλάτι.

Αυτό το πιάτο πάντως επελέγη τελικά ως το καλύτερο από τα τρία, όχι ομόφωνα, όπως κάποιες φορές συμβαίνει, αλλά με διαφωνία των κριτών. «Διαφωνήσαμε» εξήγησε ο Κοντιζάς, αλλά «είμαστε δύο, είμαστε και πιο ψηλοί» συμπλήρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης, συνεχίζοντας το ατελείωτο πείραγμα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για το ύψος του.

«Μας έφαγαν» σχολίασε ο Μανώλης στον Κουτσόπουλο, «άσε, με ξεπέταξαν μπαμ μπαμ» απάντησε εκείνος. «Θέλω να καταγγείλω τους δύο σεφ για τη δολιοφθορά ενάντια στον μέντορα, μας έφαγαν κι εμένα και τη Σπυριδούλα» συνέχισε στην κάμερα του MasterChef 3 το πείραγμα ο Μανώλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version