Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα και μετά τραγούδησε on air για την Ιλάειρα Ζήση

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα και μετά τραγούδησε on air για την Ιλάειρα Ζήση
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση PAPADAKIS PRESS

Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά την αποχώρησή του, μαζί με την Ιλάειρα Ζήση, από το Asia Express.

Η αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση από το Asia Express έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι.

Το πρωί της Κυριακής, ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή “Open Weekend” για τους λόγους της οικειοθελούς τους αποχώρησης, λέγοντας αρχικά: “Μόλις είδα το επεισόδιο παρ’ ολίγον να πάρω ψυχοφάρμακα, το παιχνίδι δεν είναι αυτό που φαίνεται. Αν δεν είχαμε την ατυχία με τον οπερατέρ μας που λιποθύμησε και μας πήρε ψυχολογικά από κάτω και πηγαίναμε καλύτερα σε αυτή την πρώτη δοκιμασία, ίσως να μπορούσαμε να προχωρήσουμε”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “φύγαμε από το παιχνίδι γιατί δεν άντεχα να βλέπω την Ιλάειρα να κλαίει. Τα περισσότερα παιδιά πήγαν για οικονομικούς λόγους, εγώ δεν είχα λόγο να μείνω. Εμείς πήγαμε να ζήσουμε το κάτι καινούργιο”.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ξέσπασε σε κλάματα, αναφερόμενος σε σχόλια που έχουν ακούσει με την αγαπημένη του: “Τώρα κλαίω γιατί έχουμε ακούσει κι εμείς πάρα πολλά αυτές τις μέρες κι όλους αυτούς τους μήνες, όπως καταλαβαίνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το αναγνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι αυτό”, είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος αμέσως μετά άρχισε να τραγουδά, αφιερώνοντας το κομμάτι στη σύντροφό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version