Μελίνα Κανά: “Έγραψαν ότι πέρασα καρκίνο – Δεν ισχύει”

Μελίνα Κανά: “Έγραψαν ότι πέρασα καρκίνο – Δεν ισχύει”
Μελίνα Κανά PAPADAKIS PRESS

Η Μελίνα Κανά μίλησε για το νέο τραγούδι της σειράς "Σασμός" το οποίο ερμηνεύει και τις περιπέτειες που είχε με την υγεία της, διαψεύδοντας ότι έπασχε από καρκίνο.

Για το νέο τραγούδι της επιτυχημένης σειράς “Σασμός” που καθηλώνει τους τηλεθεατές στον Alpha, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Κανά, η οποία ανέφερε πως είναι εμπνευσμένο από τον έρωτα του Μαθιού και της Βασιλικής.

“Ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής “γέννησε” αυτό το τραγούδι. Χαίρομαι πολύ που το τραγουδάω μου άρεσε απότ ην πρώτη στιγμή που το άκουσα. Χαίρομαι, επίσης, που ο κόσμος το έχει αγαπήσει”, είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια για το τραγούδι, το οποίο ονομάζεται “Παλιά πληγή”.

Η Μελίνα Κανά αναφέρθηκε, επίσης, στα προβλήματα υγείας που πέρασε, διαψεύδοντας ότι είχε καρκίνο, όπως έχει γραφτεί. Είπε σχετικά:

“Ειχαν γράψει εσφαλμένα, δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, ότι έχω περάσει καρκίνο. Όχι, δεν πέρασα καρκίνο. Εγώ έδωσα τις δικές μου μάχες. Είχα ένα πρόβλημα καρδιακής φύσης, που με υποχρέωσε να κάνω μπαλονάκι. Και είχα κι ένα πρόβλημα με τον αυχένα μου, το οπίο με ταλαιπώρησε αρκετά σε βάθος χρόνου μέχρι να αποκατασταθώ. Τώρα ευτυχώς πάνε όλα καλά”.

Δείτε όσα είπε η Μελίνα Κανά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα