Μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη μ’ ένα “νι”, ο Χρίστος Αντωνιάδης με “γιώτα”

Μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη μ’ ένα “νι”, ο Χρίστος Αντωνιάδης με “γιώτα”
Ο Χρίστος Αντωνιάδης στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10»

Ο τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης εξηγεί γιατί έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε να γράφει το όνομά του με "γιώτα"

Υπήρξε για κάποια χρόνια ένα από τα μεγάλα ονόματα της νύχτας. Οι νεότεροι πιθανολογεί κανείς θα τον αναγνωρίζουν από την θρυλική συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι», όπου και υποδύθηκε τον διάσημο εαυτό του, που ερωτεύτηκε την δικηγόρο και σύντροφο του Κωνσταντίνου Μαρκορά, Μίνα Αγγελοπούλου.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης πέρασε κατά κάποιο τρόπο στην αφάνεια, σε ό, τι αφορά στην εμπορική του επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να προωθήσει και πάλι τα νέα του τραγούδια και μάλιστα στο βίντεοκλιπ ενός εξ αυτών πρωταγωνιστεί και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» και μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί γράφει το όνομά του με “γιώτα”, ενώ συνήθως αυτό γράφεται με “ήτα”. «Το όνομά μου βγαίνει από το Χριστός, που σημαίνει αυτός που πήρε το χρίσμα» εξηγεί ο ίδιος στην κάμερα και περιγράφει πως από την ηλικία των 12 ετών ακολούθησε όλες τις νομικές διαδικασίες ώστε να κατοχυρώσει πως το όνομά του θα αναγράφεται με “γιώτα”.

«Πήγα στην Ευελπίδων, πήγα στον εισαγγελέα, πήγα στο ληξιαρχείο, πήγα στο δήμο, πήρα τις σφραγίδες μου, τα άλλαξα όλα και είμαι και με τη βούλα, Χρίστος με ‘γιώτα’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ LADYLIKE:

Χρίστος Αντωνιάδης: ”Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κωλόπαιδό. Προσπαθούσα να είμαι εγκρατής. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερα”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα