Μεταμόσχευση νεφρού για τη Σελένα Γκόμεζ με δότρια την καλύτερή της φίλη

Μεταμόσχευση νεφρού για τη Σελένα Γκόμεζ με δότρια την καλύτερή της φίλη
Selena Gomez arrives at WE Day California at the Forum on Thursday, April 27, 2017, in Inglewood, Calif. (Photo by John Salangsang/Invision/AP) John Salangsang/Invision/AP

Η νεαρή τραγουδίστρια που πάσχει από λύκο, προχώρησε σε μία αποκαλυπτική ανάρτηση

Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι προχώρησε σε μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας της ασθένειας από την οποία υποφέρει, προχώρησε η Σελένα Γκόμες.

Η 25χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που πάσχει από λύκο, με ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει ότι η φίλη της Φράνσια Ράισα τής δώρισε το όργανο και ότι δημοσιοποιεί το σημαντικό αυτό γεγονός της ζωής της γιατί θέλει να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο θαυμαστές της είχαν να μάθουν νέα της πολύ καιρό, παρά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου τον Μάρτιο.

“Συνεπώς αποκαλύπτω ότι έπρεπε να υποβληθώ σε μεταμόσχευση νεφρού λόγω του λύκου μου και ότι αναρρώνω. ‘Ηταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου όλη”, γράφει, ενώ ανήρτησε μια φωτογραφία από το δωμάτιο νοσοκομείου με τη φίλη της στο πλευρό της.

Η νεαρή σταρ ευχαρίστησε την 29χρονη αμερικανίδα ηθοποιό Φράνσια Ράισα στην ανάρτησή της. “Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Φράνσια Ράισα”, γράφει. “Μου πρόσφερε το καθοριστικό δώρο και τη θυσία δίνοντας το νεφρό της σε εμένα. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ αδελφούλα”.

Η Γκόμες κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ “It Ain’t Me” στο οποίο τραγουδά μαζί με τον Νορβηγό Kygo τον Μάρτιο, το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ.

Εκτοτε, πραγματοποίησε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις αλλά λόγω της επέμβασης δεν συμμετείχε πολύ ενεργά στην προώθηση του δίσκου της.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανάρρωσή από την εγχείρηση ήταν στη Νέα Υόρκη με τον φίλο της, καναδό μουσικό The Weeknd, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Πηγή:ΑΜΠΕ Φωτογραφία:John Salangsang/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα