Μπαλατσινού - Κικίλιας: Οριστικός ο χωρισμός - Πάσχα χώρια κάνει το ζευγάρι

Η Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας
Η Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Επιβεβαιώνουν στις φήμες χωρισμού στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Στην Πάτμο η Μπαλατσινού και στην Κέρκυρα ο Κικίλιας το Πάσχα

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες για το τέλος στη σχέση του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το πάνελ της εκπομπής "Το Πρωινό", το περιβάλλον του Βασίλη Κικίλια μεταφέρει πως πρόκειται για οριστική απόφαση. "Η ζωή κάνει κύκλους, δεν πήγαινε άλλο" φέρεται να σχολίασε στο στενό περιβάλλον του ο τομεράρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται από την Μεγάλη Τρίτη, ο πολιτικός έστειλε με επιστολή του στη βουλή αίτημα αλλαγής μόνιμης κατοικίας, στην οποία όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στο πατρικό του. Αυτό ήταν και το πρώτο στοιχείο που έδωσε λαβή για σχόλια και φούντωσε τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε επίσης πως η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται ήδη στην Πάτμο όπου θα περάσει τις ημέρες των γιορτών, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας σχεδιάζει να γιορτάσει το Πάσχα στην Κέρκυρα.

ADVERTISING

SHARE: