Μπέσσυ Αργυράκη: Ήταν έγκυος στη Eurovision και επέλεξε να διακόψει την κύηση

Μπέσσυ Αργυράκη: Ήταν έγκυος στη Eurovision και επέλεξε να διακόψει την κύηση
Η Μπέσσυ Αργυράκη PAPADAKIS PRESS

Η Μπέσσυ Αργυράκη προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη για την άγνωστη εγκυμοσύνη που επέλεξε, τελικά, να διακόψει. "Είναι μια αλήθεια που μπορεί να συμβεί σε κάθε γυναίκα".

Η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο έως τώρα περιστατικό. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια συμμετοχής της στη Eurovision του 1977 ήταν δύο μηνών έγκυος. “Ήμασταν πέντε που τραγουδούσαμε” ανέφερε γελώντας, διευκρινίζοντας πως αναγκάστηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη καθώς ήταν “πολύ νωρίς”.

“Ήμουν έγκυος δύο μηνών όταν πήγα στη Eurovision. Βέβαια, με ένα παιδάκι που τελικά δεν τα καταφέραμε γιατί δεν ήμουν παντρεμένη. Αλλά και εκείνο έλαβε μέρος στη Eurovision. Δηλαδή τώρα μαθαίνετε ότι δεν ήταν τέσσερα τα άτομα που τραγούδησαν ήταν πέντε.

Μπορεί να συμβεί σε κάθε γυναίκα μια τέτοια ατυχία. Το αντελήφθην λίγες μέρες πριν φύγω, δεν πρόλαβα να το… ξέρω ότι είναι άσχημο αλλά ήρθε πολύ νωρίς. Αυτό λοιπόν δεν είναι κάτι πικάντικο είναι μια αλήθεια που μπορεί να συμβεί σε κάθε γυναίκα. Μια πραγματικότητα.” ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα