Μπο: Γιόρτασε τον χωρισμό από την Καρολίνα στον Νίκο Βέρτη – Τα “κερατάκια” του τραγουδιστή

Μπο: Γιόρτασε τον χωρισμό από την Καρολίνα στον Νίκο Βέρτη – Τα “κερατάκια” του τραγουδιστή
Μπο Instagram@bo_fugitive

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης διασκέδασε ο Μπο μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με αφορμή το ειδύλλιο που εκτυλίσσεται στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στην πρώην σύντροφό του Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο.

Την ώρα που στο Survivor All Star η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος έρχονται πιο κοντά και το ειδύλλιο ανάμεσά τους έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις τόσο εντός όσο και εκτός παιχνιδιού, ο Μπο “γιόρτασε” τον χωρισμό του στα μπουζούκια και μάλιστα έστειλε ξανά το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Super Katerina” του Alpha, ο Μπο διασκέδασε το βράδυ της Κυριακής στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και ο τραγουδιστής αφιέρωσε στον Μπο από την πίστα το τραγούδι “Φεύγω”.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή, όταν ο Νίκος Βέρτης τραγούδησε τον στίχο “‘ήρθε το τέλος για μας τους δυο, την προδοσία δεν συγχωρώ” έκανε με τα χέρια του “κερατάκια”, αναφερόμενος φυσικά στην προδοσία της Καρολίνας Καλύβα.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, οι δυο τραγουδιστές συναντήθηκαν προηγουμένως στο καμαρίνι του Νίκου Βέρτη, όπου ο Μπο αυτοσαρκάστηκε για την εξέλιξη της σχέσης του, κάτι που οδήγησε τον Νίκο Βέρτη στη συνέχεια να τον τρολάρει από την πίστα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα