Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ποζάρουν με τα δίδυμα και στέλνουν τις ευχές τους για το 2022

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ποζάρουν με τα δίδυμα και στέλνουν τις ευχές τους για το 2022
Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα Instagram / @chrismpo

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δείχνουν για πρώτη φορά το πρόσωπο των δίδυμων κοριτσιών τους. Η οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram.

Τις ευχές τους για το νέο έτος έστειλαν οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα με μια οικογενειακή φωτογραφία που ανήρτησαν στα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer δημοσίευσε ένα καρέ στο Instagram της, όπου η ίδια ποζάρει με τον σύζυγό της και τα δύο τους δίδυμα κοριτσάκια, γράφοντας:

Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022… με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα. Σας αγαπάμε πολύ”.

Μάλιστα, ενώ οι δύο γονείς έχουν μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες με τα παιδάκια τους, είναι η πρώτη φορά που δείχνουν το πρόσωπο των μωρών τους δημόσια.

Λίγο πριν, το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρωνιάς, ο διάσημος παρουσιαστής δημοσίευσε και ο ίδιος ένα οικογενειακό στιγμιότυπο με τις δίδυμες στο Instagram του.

Μαζί με την σύζυγό του και μερικούς συγγενείς τους, άλλαξαν χρονιά στο σπίτι τους βλέποντας ταινία και έχοντας αγκαλιά τη Φιλίππα και την Αριάνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα