Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλυπτική συνέντευξη από τον πρώην σύζυγό της – “Τα παιδιά της την αποφεύγουν”

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλυπτική συνέντευξη από τον πρώην σύζυγό της – “Τα παιδιά της την αποφεύγουν”
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς Instagram

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο πρωήν σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στην οποία δήλωσε πως η ίδια δεν έχει καλή σχέση με τους γιούς της και δεν έχουν μιλήσει εδώ και μήνες.

Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κέβιν Φέντερλαϊν, “έσπασε” την σιωπή του για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια και μίλησε για την τραγουδίστρια, για την σχέση της με τα παιδιά της αλλά και για την κηδεμονία του πατέρα της.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο Κέβιν Φέντερλαϊν δήλωσε πως η Μπρίτνεϊ δεν έχει καλή επικοινωνία με τους δύο γιούς της, τον 16χρονο Σον-Πρίστον και τον 15χρονο Τζέιντεν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την DailyMail, παρόλο που η Μπρίτνεϊ έχει μετακομίσε πλέον δίπλα τους και βρίσκονται στην ίδια γειτονιά, δεν βλέπει τα παιδιά της και δεν έχουν μιλήσει για αρκετούς μήνες, αφού την αποφεύγουν.

“Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν τη βλέπουν αυτή τη στιγμή. Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της”, λέει ο πρώην σύζυγός της.

Στην συνέντευξή του ο Κέβιν Φέντερλαϊν σχολίασε και την απελευθέρωση της Μπρίτνεϊ από τη κηδεμονία του πατέρα της, τονίζοντας πως το γεγονός αυτό επηρέασε την ζωή της οικογένειας.

“Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω όλο αυτό, πιο δύσκολο να το ζήσω, αλλά ακόη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια μου να το αντιμετωπίζουν. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου”.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ήταν πραγματικά δύσκολο για τους δύο γιους τους να παρακολουθούν τις αλλαγές στην ζωή της μητέρας τους, από τον ξαφνικό της γάμο μέχρι τις γυμνές που αναρτά η ίδια στα social media.

Ωστόσο, ο Κέβιν Φέντερλαϊν τόνισε πως τα αγόρια αγαπούν πραγματικά την μητέρα τους, αλλά τους είναι δύσκολο να αντιμετωπίζουν τις γυμνές φωτογραφίες της, ειδικά στο σχολείο. “Προσπαθώ να τους εξηγήσω πως ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί η Μπρίτνεϊ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version