Μπρίτνει Σπίαρς: Οι υποβρύχιες λήψεις χωρίς μαγιό που προκάλεσαν αντιδράσεις

Μπρίτνει Σπίαρς: Οι υποβρύχιες λήψεις χωρίς μαγιό που προκάλεσαν αντιδράσεις
Μπρίτνει Σπίαρς Instagram @britneyspears

Τα άκρως καλοκαιρινά (και γυμνά) στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Μπρίτνει Σπίαρς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις διακοπές της. Η αποθέωση και τα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Από τους ξέφρενους χορούς στο σαλόνι του σπιτιού της και τις ολόγυμνες φωτογραφίες, ενίοτε και 12 ίδιες, μπροστά στον καθρέφτη της, η Μπρίτνει Σπίαρς το πήγε ένα βήμα παραπέρα και αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους θαυμαστές δύο άκρως καλοκαιρινά και -φυσικά γυμνά- στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Η διάσημη pop star συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της πώς περνάει, ανάρτησε δύο υποβρύχιες λήψεις στις οποίες έχει αποχωριστεί το μαγιό της, κρύβοντας φυσικά τα επίμαχα σημεία και κολυμπάει ανέμελη.

Φυσικά, πολλοί ήταν εκείνοι που την παρομοίασαν με γοργόνα και της είπαν πως αυτές οι δύο φωτογραφίες θα μπορούσαν να είναι εξώφυλλα στο επόμενο άλμπουμ της αλλά δεν έλειψαν και οι “αντίθετες φωνές”, που της ζήτησαν να σταματήσει με τα συνεχή γυμνά.

Η ανάρτηση της Μπρίτνει Σπίαρς στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα