Μπρίτζετ Φόντα: Οργή για τη διαρροή των φωτογραφιών της που τη θέλουν “αγνώριστη”

Μπρίτζετ Φόντα: Οργή για τη διαρροή των φωτογραφιών της που τη θέλουν “αγνώριστη”
Bridget Fonda YouTube

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε άρθρο της DailyMail που δημοσιεύει φωτογραφίες της Μπρίτζετ Φόντα και τη χαρακτηρίζει "αγνώριστη".

Την οργισμένη αντίδραση πολλών προκάλεσε ένα αισχρό δημοσίευμα της DailyMail στο οποίο παρουσίασαν φωτογραφίες της Μπρίτζετ Φόντα από μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της και τη χαρακτηρίζουν “αγνώριστη”.

Ο παραπάνω χαρακτηρισμός προήλθε για την εξωτερική εμφάνιση της ηθοποιού και κατακρίνουν τα ρούχα, ακόμη και τα γυαλιά (;) που φορούσε η ηθοποιός.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο κάνουν λόγο για δραματική αλλαγή από την άλλοτε κομψή εμφάνισή της, καθώς “φορούσε φαρδιά ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα και μια μαύρη φόρμα”.

Δικαίως, το παραπάνω δημοσίευμα προκάλεσε κύμα αντιδράσεων κατά της DailyMail που ουσιαστικά ασκεί body shaming κατά της ηθοποιού, ενώ χρήστης του twitter σχολίασε για την Φόντα ότι πάσχει από καρδιοπάθεια, κάτι που καθιστά αυτό το “άρθρο” ακόμη πιο αισχρό.

Το κύμα συμπαράστασης υπέρ της Μπρίτζετ Φόντα ήταν τεράστιο, με πολλούς να στρέφουν τα βέλη τους κατά της DailyMail και να καταδικάζουν το άρθρο. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του twitter έγραψε ότι “είναι αποκαρδιωτικό πώς τα social media και η κοινωνία κατακρίνουν το πώς μπορεί να αλλάξει ένας άνθρωπος”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, πολλοί τάχθηκαν υπέρ της ηθοποιού για την απόφασή της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να μεγαλώσει το παιδί της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version