Νάργες: Μου έλεγαν πως αν δεν μιλήσω για τον Μιχάλη και το παιδί, δεν θα βγω εξώφυλλο

Νάργες: Μου έλεγαν πως αν δεν μιλήσω για τον Μιχάλη και το παιδί, δεν θα βγω εξώφυλλο

Η γνωστή παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, για το παιδί του, αλλά και το πώς χειρίστηκαν οι δημοσιογράφοι την κατάσταση.

Η Λάουρα Νάργες φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, για τη σχέση που είχε με το παιδί του, αλλά και για τον τρόπο που πολλοί δημοσιογράφοι και διάφορα περιοδικά χειρίστηκαν την όλη κατάσταση, τόσο όταν βρίσκονταν σε σχέση όσο και στον χωρισμό τους.

Αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση του παιδιού, μιας και ο σύντροφός της είχε ήδη μία κόρη από τον προηγούμενο δεσμό του

“Προφανώς, είναι κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά με αγάπη μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Είναι ένα γλυκό κοριτσάκι. Είδα σε πολλές μορφές τον εαυτό μου… Προσπαθούσα όλα αυτά τα χρόνια με νύχια και με δόντια να προστατεύσω όλο αυτό το κομμάτι και να μην βγάλω κάτι προς τα έξω, γιατί αισθανόμουν ότι έχω μια Α ευθύνη απέναντι σε αυτό. Έτσι, προσπαθούσα να είμαι συμμαζεμένη και να μην πω πολλά πολλά.

Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να θέλουν να κάνουν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με πράγματα που έχουν στο μυαλό τους, αλλά να μην τους αρέσει πάντα όταν η απάντησή σου είναι αρνητική. Που στην τελική προστατεύεις τον ευατό σου και όλο αυτό το περιβάλλον που υπάρχει πίσω σου. Γενικά είναι κρίμα να βλέπεις να υπάρχει μια απογοήτευση από μέρους τους όταν είσαι αρνητικός.

Έχει τύχει να μου πουν “Α δεν θα μιλήσεις για τον Μιχάλη; Δεν θα βγεις εξώφυλλο στο περιοδικό μας”. Εντάξει, δεν έχω πρόβλημα. Δεν διψάω τόσο για δημοσιότητα και δεν θα τα ξεπουλήσω όλα.”

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version