Νεκρή η Μις Βραζιλία 2018: Πέθανε μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών

Νεκρή η Μις Βραζιλία 2018: Πέθανε μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών
Gleycy Correia Instagram / @gleycycorreia

Πέθανε η 27χρονη πρώην Μις Βραζιλία Gleycy Correia, η οποία βρισκόταν σε κώμα για 2 μήνες. Υπέστη αιμορραγία και καρδιακή ανακοπή μετά από επέμβαση αμυγδαλεκτομής.

Η πρώην Μις Βραζιλία Gleycy Correia πέθανε σε ηλικία 27 ετών, αφότου υπέστη βαριά αιμορραγία και καρδιακή προσβολή, έπειτα από μια τυπική επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νεαρή καλλονή, η οποία στέφθηκε Μις Βραζιλία το 2018, πέθανε σε ιδιωτική κλινική τη Δευτέρα (20/06).

Η Correia, που είχε καταγωγή από την πόλη Macae στη νοτιοανατολική Βραζιλία, έμεινε σε κώμα για δύο μήνες μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη τον Απρίλιο.

Ο ιερέας της οικογένειας Lidiane Alves Oliviera είπε χθες: “Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της και μετά από πέντε ημέρες στο σπίτι, είχε αιμορραγία. Πήγε στο Unimed και είχε καρδιακή ανακοπή στις 4 Απριλίου και από τότε ήταν σε κώμα, χωρίς νευρολογική δραστηριότητα. Σήμερα πέθανε”.

Η σορός της στάλθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο της Macae για νεκροψία.

Ο πάστορας Jak Abreu, ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια της Correia, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συγγενείς της πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Και πρόσθεσε: “Ο Θεός διάλεξε αυτή τη μέρα για να πάρει την πριγκίπισσά μας. Ξέρουμε ότι θα μας λείψει πολύ, αλλά τώρα θα φωτίζει τον ουρανό με το χαμόγελό της”.

Η κηδεία της 27χρονης παραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη (21/06).

Η Correia ήταν επίσης επιχειρηματίας που ειδικευόταν στη θεραπεία με λέιζερ και στο μόνιμο μακιγιάζ.

Πολλές φορές είχε μιλήσει στα social media για την καταγωγή της και το φτωχικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, αναφέροντας ότι άρχισε να δουλεύει όταν ήταν μόλις 8 ετών, δουλεύοντας ως μανικιουρίστα σε ένα σαλόνι ομορφιάς.

“Πραγματικά δεν γεννήθηκα σε χρυσή κούνια, είμαι από μια πολύ ταπεινή οικογένεια, αλλά είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτό, πραγματικά περήφανη”, είχε γράψει στα social media.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα