Νίκος Μουτσινάς: Δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στο τραγούδι και πάει J2US

Νίκος Μουτσινάς: Δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στο τραγούδι και πάει J2US
Ο Νίκος Μουτσινάς Instagram

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τον ΣΚΑΪ και το "Καλό Μεσημεράκι" και το "ρίχνει" στο τραγούδι. Η guest εμφάνιση στο J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Μετά την εμφάνισή του στα blind auditions του The Voice, ο δρόμος άνοιξε για τον Νίκο Μουτσινά και έτσι ο παρουσιαστής θα δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στο τραγούδι, αυτή τη φορά στο φαντασμαγορικό show του Alpha, J2US.

Πρόκειται για ακόμη μια τηλεοπτική εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά εκτός ΣΚΑΪ, καθώς πριν μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί στο ballroom του Dancing With The Stars δείχνοντας το ταλέντο του και στον χορό, ενώ παραχώρησε και μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια λίγες ημέρες πριν.

Όπως αναφέρθηκε στο Happy Day της Πέμπτης, ο διάσημος παρουσιαστής θα βρεθεί ως guest στο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (18/12) και μάλιστα θα έχει ρόλο – έκπληξη καθώς δεν θα ανέβει στη σκηνή μόνο για ένα τραγούδι.

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα