Νίκος Σούλης: “Το Gucci φόρεμα του Μαζωνάκη το αγοράσαμε από τα καλάθια της Ερμού”

Νίκος Σούλης: “Το Gucci φόρεμα του Μαζωνάκη το αγοράσαμε από τα καλάθια της Ερμού”
Glomex

Ο γνωστός σκηνοθέτης μοιράστηκε ιστορίες από αγαπημένα μας βίντεο-κλιπ. Όσα έγιναν πίσω απ' τις κάμερες στα τραγούδι "Gucci φόρεμα", "Σαν ηφαίστειο που ξυπνά" και "Να ζήσω ή να πεθάνω".

Άγνωστες ιστορίες από τα πιο επιτυχημένα βίντεο κλιπ που έχει σκηνοθετήσει για αγαπημένους καλλιτέχνες, μοιράστηκε ο Νίκος Σούλης στη στήλη “Θυμάσαι” της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται”.

Αναφερόμενος στο περίφημο “Gucci φόρεμα” του Γιώργου Μαζωνάκη, ο γνωστός σκηνοθέτης είπε:

“Το “Gucci φόρεμα” ήταν μια πολύ μεγάλη παραγωγή και η πρώτη μου συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Το περίφημο Gucci φόρεμα που το λέγαμε και το διαφημίζαμε, ήταν ένα φόρεμα το οποίο το κάψαμε, αλλά το είχαμε αγοράσει από τα καλάθια της οδού Ερμού. Δεν ήταν ένα πραγματικό Gucci. Παρόλο που τότε λέγαμε ψέματα στο κοινό, ότι κάψαμε ένα πραγματικό Gucci φόρεμα. Η ιδέα για τη γούνα ανήκει κανονικά στον Γιώργο Μαζωνάκη”.

Επίσης, ο Νίκος Σούλης αναφέρθηκε στο τραγούδι “Λάβα (Σαν ηφαίστειο που ξυπνά) της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, περιγράφοντας:

“Προκειμένου να έχουμε καπνούς και αναφλέξεις, χρησιμοποιούσαμε ναυτικές φωτοβολίδες. Κάποια στιγμή, έπεσε πάνω στην ουρά του φορέματος της Πρωτοψάλτη, που ήταν 40 μέτρα, δεν έμεινε τίποτα. Παράλληλα, όμως, πιάσανε φωτιά τα χόρτα της και φάνηκε από μακριά ότι καίγεται η περιοχή. Ήταν αρκετό για να βρεθώ στο αυτόφωρο με την κατηγορία του εμπρησμού“.

Τέλος, θυμήθηκε το βίντεο – κλιπ της Χαρούλας Αλεξίου στο τραγούδι “Να ζήσω ή να πεθάνω (Flamenco)” και είπε:

“Είχαμε έναν πύθωνα 7 μέτρα. Ο ιδιοκτήτης μου είχε πει ότι όσο το βλέπεις και στέκεται και κουνάει τη γλώσσα του, να μην ανησυχείς καθόλου. Όταν το δεις να παγώνει, να φοβηθείς. Είμαι με την κάμερα πάνω στις ράγες, σταματάω και βλέπω το φίδι να έχει μείνει. “Δεν κουνιέται η γλωσσίτσα” λέω και ήρθε ο ιδιοκτήτης και το σκέπασε με ένα σακί και γλιτώσαμε την επίθεση“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα