Νότης Χριστοδούλου: Στο αστυνομικό τμήμα ο νικητής του “Fame Story 1” – Τι καταγγέλλει

Νότης Χριστοδούλου: Στο αστυνομικό τμήμα ο νικητής του “Fame Story 1” – Τι καταγγέλλει
Νότης Χριστοδούλου

Ο πρώην τραγουδιστής Νότης Χριστοδούλου περιέγραψε ένα περιστατικό που του συνέβη με την αστυνομία. Η ανάρτησή του στο Facebook.

Μια περιπέτεια είχε ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος είχε βγει νικητής του “Fame Story 1” το 2002, το βράδυ της Κυριακής (02/08).

Ο πρώην τραγουδιστής, ο οποίος πλέον δεν ασχολείται με το τραγούδι αλλά εργάζεται ως interior designer, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook της Δευτέρα (03/08), αναφέροντας ένα περιστατικό που του συνέβη με την αστυνομία και τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Ο ίδιος υποστήριξε πως του έκαναν προσαγωγή, επειδή δεν φαινόταν η πίσω πινακίδα του αυτοκινήτου του, ενώ κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί δεν τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

“Χθες το βράδυ μου έκαναν προσαγωγή, συνοδεία δύο περιπολικών με τέρμα τις σειρήνες, στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή δεν φαινόταν η πίσω πινακίδα στο αυτοκίνητό μου λόγω σχάρας ποδηλάτου (!), τέσσερις αστυνομικοί. Και οι 4 ήταν χωρίς μάσκα και κανένα μέτρο προστασίας. Υστερίαζα στους Αμπελόκηπους…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νότης Χριστοδούλου.

Η ανάρτησή του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version