Ντέμι Μουρ: Ποζάρει με μαγιό στην Ελλάδα – “Άλλη μια μέρα στον παράδεισο”

Ντέμι Μουρ: Ποζάρει με μαγιό στην Ελλάδα – “Άλλη μια μέρα στον παράδεισο”
Η Ντέμι Μουρ Willy Sanjuan/Invision/AP IMAGES

Η Ντέμι Μουρ συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της. Γυρίζουν με σκάφος τα ελληνικά νησιά και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτές τις μέρες η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ και μία εκ των κόρων της, η Ράμερ Γουίλις, την οποία έχει αποκτήσει με τον επίσης ηθοποιό Μπρους Γουίλις.

Οι δυο τους ήρθαν για διακοπές στη χώρα μας, ξεκινώντας από την Αθήνα, όπου εθεάθησαν προ ημερών να κάνουν ψώνια στο Κολωνάκι και να επισκέπτονται ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών μόδας.

Έπειτα, μητέρα και κόρη ταξίδεψαν στην Κρήτη, καθώς η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν νονά στο τρίτο παιδί του επιχειρηματικού ζεύγους Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου, στον Ξερόκαμπο Σητείας στο ξωκλήσι Αγίου Νικολάου.

Η Ντέμι Μουρ και η Ράμερ Γουίλις συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα, καθώς γυρίζουν με σκάφος τα ελληνικά νησιά και απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και το φαγητό του Αιγαίου.

Πάντως, η διάσημη ηθοποιός χαρακτηρίζει “paradise” την Ελλάδα και φαίνεται ευγνώμων που βρίσκεται στη χώρα μας, ενώ η πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram υποδηλώνει το ότι το διασκεδάζει.

Η ίδια πόζαρε με το μαγιό της λίγο πριν το μπάνιο της και έγραψε χαρακτηριστικά: “Άλλη μια μέρα στον παράδεισο”.

Η ανάρτηση της Ντέμι Μουρ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα