Ο Cristiano Ronaldo νιώθει ευλογημένος και δημοσιεύει φωτογραφία με τα παιδιά του

Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior  pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής με τον 7χρονο γιο του κρατούν στην αγκαλιά τους τα νεογέννητα δίδυμα

Μια γλυκιά προσωπική στιγμή με τα παιδιά του μοιράστηκε στα κοινωνικά του δίκτυα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo.

Μάλιστα, κάτω από την τρυφερή φωτογραφία έγραψε "ευλογημένος".

Ο Ronaldo απέκτησε προσφάτως δίδυμα με τη διαδικασία της παρένθετης, κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος με ένα post στη σελίδα του στο facebook.

Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε αποστολή με την Εθνική Πορτογαλίας για το Confederation Cup, όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης αποκλείστηκε από την Χιλή, όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ομάδας ανέφεραν πως μετά τον αποκλεισμό επέτρεψαν στον παίκτη να αποχωρήσει εσπευσμένα προκειμένου να βρεθεί κοντά στα νεογέννητά παιδιά του.

"Βρισκόμουν στην υπηρεσία της Εθνικής Ομάδας, ψυχή τε και σώματι, παρά το γεγονός πως γνώριζα πως τα δύο μου παιδιά έρχονταν στον κόσμο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε τον αθλητικό μας στόχο, αλλά είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαρά στον πορτογαλικό λαό. Ο πρόεδρος της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αλλά και ο προπονητής της ομάδας προχώρησαν σε μια κίνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ" ανέφερε πριν μερικές μέρες ο Ronaldo.

Ο Cristiano Ronaldo έχει αποκτήσει με την ίδια διαδικασία ένα ακόμη παιδί, τον Cristiano τζούνιορ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα γιόρτασε τα έβδομα γενέθλιά του.

πηγή φωτογραφίας: AP/ Joel Ryan

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Ρονάλντο δεύτερη φορά μπαμπάς, o Μέσι πρώτη φορά γαμπρός

SHARE: