Ο γιος του Ντίλαν από τα ‘Χτυποκάρδια’ είναι παλαιστής και τον αποκαλούν ‘Jungle Boy’

Ο γιος του Ντίλαν από τα ‘Χτυποκάρδια’ είναι παλαιστής και τον αποκαλούν ‘Jungle Boy’

O Luke Perry, γνωστός ανά την υφήλιο ως γόης του σχολείου, Ντίλαν, στη σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" παρακολουθεί με καμάρι το γιο του να διαπρέπει σε αγώνες πάλης στο Underground Empire Wrestling (vid)

Ο Ντίλαν από την εφηβική σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” μεγάλωσε τόσο, που ακόμη και ο γιος του δεν είναι πια στην εφηβική ηλικία. Ο Luke Perry εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην κερκίδα τοπικών αγώνων πάλης, στους οποίους συμμετείχε ο 19χρονος γιος του.

 

Ο μέγας σταρ της πιο δημοφιλούς teen σειράς των ’90s στηρίζει τον Nate Coy, όπως ονομάζεται ο γιος του στα πρώτα του βήματα στην πάλη. Ένα από αυτά και ο τοπικός αγώνας κάπου στο ανατολικό Λος Άντζελες. Ο 19χρονος γιος του ηθοποιού με το ξεχωριστό μακρύ μαλλί και το ενδιαφέρον ψευδώνυμο ‘Jungle Boy’ αναμετρήθηκε με κάποιο άλλο νέο ταλέντο από το Underground Empire Wrestling.

Στο βίντεο που ανάρτησε ηλεκτρονικός ιστότοπος με νέα από τον χώρο της πάλης Pro Wrestiling Sheet, φαίνεται ο ηθοποιός να παρακολουθεί ήρεμα τον αγώνα, βιντεοσκοπώντας τον με το κινητό του. Σε κάποιο σημείο του βίντεο ωστόσο, διακρίνεται η ανησυχία του για την έκβαση του αγώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα