O Μπεν Άφλεκ παλεύει με τον εθισμό στο αλκοόλ

O Μπεν Άφλεκ παλεύει με τον εθισμό στο αλκοόλ
Actor Ben Affleck poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Live By Night' in London, Wednesday, Jan. 11, 2016. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) Joel Ryan/Invision/AP

Ο Μπεν Άφλεκ παραδέχεται τον εθισμό του στο αλκοόλ. Η ανάρτησή του στο Facebook

Σε μια θαρραλέα δήλωσε μέσω facebook προέβη ο Μπεν Άφλεκ. Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως βρισκόταν σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος θεραπείας.

Ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για να δείξει στα παιδιά του ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια και να εμπνέεσαι από άλλους. Η σχέση του Μπεν Άφλεκ κρατάει χρόνια, ενώ και πάλι κατά το παρελθόν είχε ολοκληρώσει ένα μηνιαίο πρόγραμμα αποτοξίνωσης το οποίο είχε χαρακτηρίσει “προληπτικό”.

Πιο συγκεκριμένα, είχε εισαχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και το 2001. Στο μήνυμά του στο Facebook ο 44χρονος ηθοποιός ευχαρίστησε την εν διαστάσει σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Τζένιφερ Γκάρνερ που φρόντιζε τα τρία παιδιά τους όσο έδινε τον αγώνα του. “Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης της Τζεν, η οποία με στήριξε και φρόντιζε τα παιδιά μας, όσο προσπαθούσα να επιτύχω το στόχο που έθεσα”, πρόσθεσε

“Θέλω να ζήσω μία γεμάτη ζωή και να είμαι όσο πιο καλός πατέρας γίνεται”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Το διάσημο ζευγάρι ζει χωριστά από το 2015 αλλά δεν έχουν πάρει διαζύγιο, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι προσπαθούν ακόμα και σήμερα να σώσουν τον γάμο τους.

πηγή φωτογραφίας: AP/Joel Ryan            

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα