Game of Thrones: Η ΗΒΟ χαστουκίζει ανελέητα τον Ντόναλντ Τραμπ

Game of Thrones: Η ΗΒΟ χαστουκίζει ανελέητα τον Ντόναλντ Τραμπ
Η φωτογραφία που ανέβασε ο Τραμπ στο τουίτερ Twitter

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ μοιράστηκε κάποιο meme εμπνευσμένο από τη σειρά φαντασίας, Game Of Thrones, και που η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αρνητική.

Ο δραστήριος στο Twitter, αλλά και γνωστός φανατικός της σειράς Game Of Thrones, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία νέα φωτογραφία.

Στον απόηχο της δημοσίευσης του πορίσματος της έκθεσης Μιούλερ, ο Τραμπ δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία του με γυρισμένη πλάτη και φόντο την αφίσα της δημοφιλούς σειράς παραφράζοντας τον τίτλο από “Game Of Thrones” σε “Game Over”.

Ο Τραμπ σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του υποστηρίζει πως “το παιχνίδι τελείωσε” για όσους τον μισούν και για τους ακραίους Δημοκρατικούς, επαναλαμβάνοντας πως δεν υπήρξε καμία συνωμοσία με τη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του 2016, αλλά και καμία προσπάθεια από τον ίδιο να παρεμποδίσει την έρευνα Μιούλερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ μοιράστηκε κάποιο meme εμπνευσμένο από τη σειρά φαντασίας, Game Of Thrones, και που η ανταπόκριση από το καστ της σειράς ήταν αρνητική.

Ακόμα και το HBO, το δεύτερο μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι στην Αμερική και το κανάλι που εκπέμπει το Game of Thrones, αρχίζει να ενοχλείται από τη συνεχή αναφορά του Τραμπ στη σειρά. Πρόσφατα ένας εκπρόσωπος του HBO δήλωσε:

“Παρόλο που μπορούμε να κατανοήσουμε τον ενθουσιασμό για το Game Of Thrones τώρα που έφτασε η τελευταία σεζόν, εξακολουθούμε να προτιμούμε να μην χρησιμοποιείται η πνευματική μας ιδιοκτησία για πολιτικούς σκοπούς.”

Το HBO δεν ήταν το μόνο που αποθάρρυνε τον Τραμπ και τα τουιτ του που κάνουν αναφορά στη σειρά.

Δείτε μερικά τουιτς που σατυρίζουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα