Ο ράπερ που εξευτέλισε ο Eminem ανακοίνωσε μέσω Instagram πως πάει φυλακή

Ο ράπερ που εξευτέλισε ο Eminem ανακοίνωσε μέσω Instagram πως πάει φυλακή

Ο Lil Pump, ράπερ με 16 εκατομμύρια followers στα social media θα περάσει δυο μήνες στη φυλακή. Δείτε το video της σχετικής ανακοίνωσης.

Ο Gazzy Garcia είναι γνωστός στην αμερικανική showbiz ως Lil Pump. Είναι rapper (ξεκίνησε ποστάροντας δημιουργίες του στο Soundcloud)και παραγωγός, γνωστός για το “Gucci Gang” που βρέθηκε στο Νο3 των US Billboard Hot 100. Ο Lil Pump είναι μόλις 18 χρόνων. Τα έκλεισε τον Αύγουστο.

Είχε ήδη συλληφθεί για πυροβολισμούς σε κατοικημένη περιοχή -τον Φλεβάρη. Ο δικηγόρος του είχε πει ότι ήταν σε αυτοάμυνα, καθώς ληστές επιχείρησαν να μπουν σπίτι του. Στις 29/8 και ενώ είχε ενηλικιωθεί, συνελήφθη επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, στο Miami. Πλήρωσε 500 δολάρια εγγύηση και μια κλήση, για να αφεθεί ελεύθερος, με αναστολή.

Τις πρώτες ώρες του Σεπτέμβρη ενημερώθηκε πως ο Eminem τον εξευτέλισε στο νέο του τραγούδι (“The Ringer”), αποκαλώντας τον mumble (μουρμουρητό) rapper, ενώ πρόσθεσε ότι είναι μιμητής του Lil Wayne. Εκείνος σχολίασε “ευχαριστώ, το άξιζα”.

Η τελευταία εξέλιξη είναι πως ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Instagram ότι οι συλλήψεις έγιναν τρεις, διότι παραβίασε τους όρους της αναστολής του. Στο video φορά αναρίθμητα κοσμήματα και ενημερώνει ότι τους λογαριασμούς του, στα social media (έχει 16 εκατομμύρια followers), θα τα χειρίζεται ο ατζέντης τους -μέχρι νεοτέρας. Στο τέλος του μηνύματος λέει “μείνετε στο σχολείο, μην τα σκατώσετε σαν και εμένα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα