O star του Game of Thrones, Jason Momoa παντρεύτηκε τη Lisa Bonet

O star του Game of Thrones, Jason Momoa παντρεύτηκε τη Lisa Bonet
Jason Momoa and Lisa Bonet arrive at the inaugural InStyle Awards at The Getty Center on Monday, Oct. 26, 2015, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Jordan Strauss/Invision/AP

O Khal Drogo της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς το πήρε το κορίτσι, που γνωρίσαμε μέσα από το Cosby Show

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, τόσα που για πολλούς θεωρείτο δεδομένο πως ήταν παντρεμένοι. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού People, ο Jason Momoa παντρεύτηκε επίσημα την αγαπημένη του Lisa Bonet κάπου στις αρχές Οκτώβρη. Σε μια τελετή για λίγους, ο 38χρονος ηθοποιός που γνωρίσαμε από το Game of Thrones και 49χρονη πλέον σύζυγός του έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης.

Όπως διαβάζουμε γνωρίστηκαν το 2005 και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί δυο χρόνια αργότερα. Το δεύτερο παιδί τους ήρθε στον κόσμο το 2008 και αν και όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένη, ο Khal Drogo την αποκαλούσε συχνά “γυναίκα του”.

Η Lisa Bonet έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο καστ της σειράς Cosby Show που προβλήθηκε για περίπου μια δεκαετία. Στα μέσα των ’90s παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Λένι Κράβιτς με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Ο ηθοποιός είχε βρεθεί προ ημερών στο μάτι του κυκλώνα και ενώ μαίνεται ο θόρυβος γύρω από την υπόθεση Γουάινσταϊν κκαι τους άλλους επώνυμους του Hollywood που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση, έπειτα από δήλωσή του πως του άρεσε στους ρόλους του «να βιάζει όμορφες γυναίκες».

Αν και η δήλωση είχε γίνει χρόνια πριν, ανασύρθηκε μέσα στο γενικό παροξυσμό γύρω από τον σεξισμό στο Χόλιγουντ με τον Momoa να δηλώνει μέσω Instagram τα εξής: «Ξύπνησα στην Αυστραλία μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις από πολλούς ανθρώπους για ένα κακόγουστο αστείο που έκανα πριν από χρόνια και για το οποίο ζητάω συγγνώμη. Είμαι ακόμη πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου για την έλλειψη ευαισθησίας που είχε η δήλωσή μου εκείνη την ώρα. Καταλαβαίνω ότι η ειλικρινέστατη συγγνώμη μου δεν θα πάρει πίσω αυτές τις λέξεις. Ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση μπορούν να αγγίξουν τον καθένα και γνωρίζω από πρώτο χέρι τη βασανιστική οδύνη που μπορεί να προκαλέσει τόσο μεταξύ των μελών της οικογένειάς μου όσο και φίλων μου». 

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα