Ο Στίβεν Σιγκάλ διαμεσολαβητής μεταξύ Ρωσίας – ΗΠΑ; Έτσι λένε οι φήμες

default image

Ποιος είναι καλύτερος από τον Στίβεν Σιγκάλ, για να λειτουργήσει ως "γέφυρα" μεταξύ της Αμερικής και της Ρωσίας, όταν δυσκολεύουν τα πράγματα; Κανένας, σύμφωνα με αναφορές διεθνών μέσων

Ο Στίβεν Σιγκάλ είναι γνωστός από τις ταινίες του, για τον ήρεμο τρόπο – που θα ζήλευε κι ο Βούδας – με τον οποίο χειρίζεται τις “υποθέσεις” του… τουλάχιστον μέχρι να τον εκνευρίσει κανείς.

Και είναι επίσης γνωστό, ότι με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον συνδέει μία σχέση φιλίας, τα τελευταία χρόνια. Αυτό που δεν ξέραμε όμως, είναι ότι ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρότεινε στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα τον βετεράνο ηθοποιό, ως “γέφυρα” μεταξύ των δύο χωρών. Για κάποιον λόγο όμως, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι όχι απλά εξεπλάγησαν, αλλά σοκαρίστηκαν και μόνο στην ιδέα.

Η πρόταση φέρεται να “έπεσε” στο τραπέζι, τον Ιούνιο του 2013, στη Βόρειο Ιρλανδία, κατά τη διάρκεια της Συνόδου G8.

Ο 63χρονος Σιγκάλ, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, βρήκε την πρόταση πολύ τιμητική. Δεν είναι και λίγο, να σε καλεί άλλωστε ο Πούτιν, να εργάζεσαι για λογαριασμό της Ρωσίας στην Αριζόνα και την Καλιφόρνια, μεταξύ Λευκού Οίκου και Κρεμλίνου, όπως φέρεται να ήταν η πρόταση.

Ο Σιγκάλ άλλωστε έχει ρίζες από τη Ρωσία και η οικογένεια της γιαγιάς του κατάγεται από το Βλαδιβοστόκ.

Ο Λευκός Οίκος, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο ίδιος ο Σιγκάλ δεν δέχτηκαν να κάνουν σχόλιο επί τούτου, ενώ ο εκπρόσωπος του Πούτιν είπε, πως δεν έχει ιδέα για τις φήμες. Πάντως, επιβεβαίωσε τη φιλία μεταξύ του Πούτιν και του ηθοποιού. “Δεν θα έλεγα ότι είναι και από τους μεγάλους θαυμαστές του. Έχει δει όμως, αρκετές από τις ταινίες του”, είπε.

Πηγή: Independent

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα